Με πυρετώδεις ρυθμούς η προετοιμασία για το 2ο Portarathlon στη Νάξο

in ΑΘΛΗΤΙΚΑ/Νάξος/ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για την διεξαγωγή του 2ου PORTARATHLON. Το Διεθνές meeting Δεκάθλου και Επτάθλου θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Νάξου για δεύτερη χρονιά με την πεποίθηση ότι θα αφήσει και φέτος τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους θα πάρουν μέρος.

Ο κ. Μιχάλης Μανιός, αθλητής, διοργανωτής αγώνων και τεχνικός διευθυντής στο Νaxos Mountain Challenge, μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» για το σπουδαίο αυτό γεγονός, ενώ αναφέρεται και στο “Νάξαθλον” που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο.

Το “Portarathlon” διοργανώνουν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΝΟΠΠΑΠΠΑ τον αναπτυξιακό Οργανισμό του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του ΕΟΤ.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΟΣ – ΑΘΛΗΤΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ NAXOS MOUNTAIN CHALLENGE

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΟΣ – ΑΘΛΗΤΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ NAXOS MOUNTAIN CHALLENGEΜε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για την διεξαγωγή του 2ου PORTARATHLON. Το Διεθνές meeting Δεκάθλου και Επτάθλου θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Νάξου για δεύτερη χρονιά με την πεποίθηση ότι θα αφήσει και φέτος τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους θα πάρουν μέρος. Ο κ. Μιχάλης Μανιός, αθλητής, υπεύθυνος επικοινωνίας για τα αθλητικά δρώμενα στη Νάξο και τεχνικός διευθυντής στο Νaxos Mountain Challenge, μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» για το σπουδαίο αυτό γεγονός, ενώ αναφέρεται και στο "Νάξαθλον" που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο. Το "Portarathlon" διοργανώνουν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΝΟΠΠΑΠΠΑ τον αναπτυξιακό Οργανισμό του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του ΕΟΤ.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 6. Juni 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Go to Top