Με παρέμβαση της Κατερίνας Μονογυιού δίνεται τέλος στη διεθνή άδεια οδήγησης για τους επισκέπτες από Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία και Ηνωμένο Βασίλειο

Με το δίπλωμα οδήγησης της χώρας τους και χωρίς την υποχρέωση προσκόμισης διεθνούς άδειας οδήγησης θα μπορούν να οδηγούν πλέον στην Ελλάδα οι εκατοντάδες χιλιάδες απόδημοι και επισκέπτες από τις Η.Π.Α., τον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με σχετική διάταξη που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου “Οδηγώντας με Ασφάλεια” του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που ψηφίστηκε σήμερα στη Βουλή.
Με αυτό τον τρόπο απαλλάσσονται από αχρείαστη ταλαιπωρία, οικονομικό κόστος και γραφειοκρατία οι επισκέπτες αυτών των χωρών, βελτιώνοντας παράλληλα και καθιστώντας ακόμη πιο ελκυστικό προορισμό την Ελλάδα.
Κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Κωνσταντίνου Φάρκωνα και του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Ιδιοκτητών Και Εκμισθωτών Ενοικιαζομένων Μοτοποδηλάτων Και Μοτοσυκλετών και Προέδρου του Συλλόγου Εκμισθωτών Μοτοποδηλάτων και Μοτοσυκλετών Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καθώς και του Υπεύθυνου επικοινωνίας και του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Ιδιοκτητών Και Εκμισθωτών Ενοικιαζομένων Μοτοποδηλάτων Και Μοτοσυκλετών και Αντιπροέδρου Συλλόγου Εκμισθωτών Μυκόνου, Χρήστου Ρίζου, η Κατερίνα Μονογυιού σε συνεργασία με τον τέως Υφυπουργό Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη προέβη σε μία σειρά πρωτοβουλιών ώστε να διευθετηθεί αυτό το θέμα.
Για το ζήτημα αυτό η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:
«Το ζήτημα της προσκόμισης διεθνούς άδειας οδήγησης για τους επισκέπτες από τις Η.Π.Α., τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία υπήρξε δυστυχώς ένας από τους πολλούς παραλογισμούς που ενδημούν στη χώρα μας.
Από τον πρώτο καιρό της θητείας μου και σε συνεργασία με τα σωματεία ενοικιαζόμενων οχημάτων των Κυκλάδων προσπάθησα να αναδείξω αυτό το πρόβλημα που δυσφημούσε τη χώρα μας και έθετε εμπόδια στην οικονομική δραστηριότητα τέτοιων επιχειρήσεων.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρώην Υφυπουργό Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος κατά τη συνάντησή μας στο Υπουργείο, αντιλήφθηκε από τη πρώτη στιγμή το πρόβλημα, δίνοντας άμεσα τις σχετικές οδηγίες στις υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών προκειμένου να αντιμετωπιστεί. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο που έφεραν τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή δίνοντας έτσι οριστική λύση.
Θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση την προσπάθεια για αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών στα νησιά μας και τη διευκόλυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.»

 

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Ιδιοκτητών και Εκμισθωτών Ενοικιαζομένων Μοτο/των και Άλλων Οχημάτων με ανάρτησή της στο Facebook εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τη βουλευτή.

Διαβάστε εδώ την ανάρτηση:

Η Κυρία Μονογιού έκανε πάλι το θαύμα της. Σε συζητήσεις που είχαμε μαζί της, είχε θέσει ως στόχο την διόρθωση της αδικίας σχετικά με τον χρόνο χρήσης των οχημάτων μας αλλά και το θέμα των διεθνών διπλωμάτων.
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
Εγώ προσωπικά αλλά και όλο το προεδρείο της ομοσπονδίας μας, είμαστε ευγνώμονες για την απεριόριστη βοήθεια που έχει προσφέρει στον κλάδο. Μας έχει ανοίξει πόρτες, πιέζει προς κάθε κατεύθυνση και ενδιαφέρεται για το μέλλον μας.
Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν υπήρξε βουλευτής που μας στήριξε με όλες του τις δυνάμεις!
Την ευχαριστούμε ξανά!
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs