Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το 18ο Συνέδριο Τουρισμού &Πολιτισμού YPERIA 2021

Το 18ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού &Πολιτισμού ΥΠΕΡΙΑ 2021 και το 12ο Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού ολοκληρώθηκαν για άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία. Τα δρώμενα έλαβαν μέρος στο νησί της Αμοργού από 4 έως 9 Νοεμβρίου με 45 συμμετέχοντες από 15 χώρες.

Ανάμεσά τους φιλοξένήθηκαν η πρέσβης της Αργεντινής-Maria Lucia Dougherty de Sanchez και η Κλέλια Χαρίση, Διευθύντρια Λόγου και Τέχνης της UNESCO Πειραιώς &Νήσων και της International Action Art και βραβευμένη ποιήτρια.

Η ομάδα του Υπέρια & Φεστιβάλ ξενάγησε τους καλεσμένους  της στα μυστικά και αυθεντικά σημεία του νησιού, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ομορφιά των τοπίων, τις γεύσεις της πλούσιας γαστρονομίας και την ευγένεια και τη φιλοξενία των κατοίκων της Αμοργού.

Οι δραστηριότητες έκλεισαν με τις απονομές βραβείων του 12ου Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού και την ταινία  «Vilnius, Amazing wherever you think it is» από «Wide Wings», στην πρώτη θέση, κερδίζοντας το Grand Prix – την καλύτερη ταινία του Φεστιβάλ.

Η διεθνής κριτική επιτροπή αποφάσισε επίσης να βραβεύσει ταινίες από 17 ακόμη χώρες σε δέκα διαγωνιστικές κατηγορίες. Η Ελλάδα και η Ισπανία ήταν οι χώρες με τους περισσότερους νικητές και ακολουθούν η Αυστρία, η Πορτογαλία, η Ιαπωνία και η Ιταλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.