Με απόλυτη επιτυχία το Ράλλυ Σύρου

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα το Rally Σύρου 2022 με την συμμετοχή πενήντα πέντε αυτοκινήτων μιας άλλης εποχής τα οποία όμως καλοσυντηρημένα και γυαλισμένα εκτέθηκαν από την Παρασκευή στους λάτρεις των αυτοκινήτων που βρέθηκαν στην Πλατεία Μιαούλη και το Σάββατο  τα αστραφτερά κλασσικά αυτοκίνητα ανάμεικτα με εντυπωσιακά ιστορικά αγωνιστικά διέτρεξαν τις όμορφες διαδρομές του νησιού.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 13:00 από την Πλατεία Μιαούλη και ένα ένα τα αυτοκίνητα έπαιρναν το δρόμο για το πρώτο σκέλος το οποίο είχε προορισμό τον Σαν Μιχάλη της Απάνω Μεριάς αφού όμως ενδιάμεσα πέρασαν από το  Πισκοπιό, το Κίνι, τον Δανακό την Ντελαγκράτσια, το Κόμητο και την Βάρη.

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα δόθηκε η εκκίνηση από τον Σαν Μιχάλη για το 2o Σκέλος με προορισμό την Ερμούπολη για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Classique ενώ για τις κατηγορίες  Regularity & Touring Trophy τα αυτοκίνητα πέρασαν από τα Λαζαρέτα, τον Μάνα και τον Γαλησσά και τερμάτισαν στην Ερμούπολη.

Ξεχωριστή συγκίνηση προκάλεσε η συμμετοχή του ηλεκτροκίνητου κόκκινου Enfield Ε800 σε χρώμα κόκκινο που έχει κατασκευαστεί στην Σύρο το 1975.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.