Μεταφέρουν τον μοριακό αναλυτή από το ΓΝ Σύρου – επιστολή Δημάρχου Σύρου και δήλωση Αντιπεριφερειάρχη

 

           Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια και τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου, κ. Χρήστο Ροϊλό, κοινοποιώντας την στον Διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου, κ. Μιχάλη Ζουλουφό, απέστειλε σήμερα, 19 Αυγούστου 2020, ο Δήμαρχος Σύρου- Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας, αναφορικά με την απομάκρυνση του μοριακού αναλυτή (PCR) από το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο & Πρώιο» και την αντικατάστασή του με μικρότερων δυνατοτήτων αναλυτή.

 

Επισυνάπτεται η επιστολή.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ 2ΥΠΕ

 

Για το θέμα αυτό αναφέρθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης :

 

 

“Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι ο θεσμός που από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης μέχρι σήμερα στήριξε όσο κανένας άλλος το Εθνικό Σύστημα Υγείας (Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία, κοινωνικές δομές) σε όλα τα νησιά.  Το ίδιο θα πράξουμε και τώρα.  Μετά από τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι αποτελεί δέσμευσή μας η κάλυψη των όποιων αναγκών απαιτηθούν για τη θωράκιση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ακόμη και με αγορά επιπλέον μοριακού αναλυτή (PCR) αν αυτό απαιτηθεί, προκειμένου να εμπεδωθεί περαιτέρω το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών“.

Τη δήλωση αυτή έκανε σήμερα το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης εξερχόμενος από το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου αμέσως μετά την ενημερωτική συνάντηση που είχε με τον Διοικητή της υγειονομικής μονάδος, κ. Μιχάλη Ζουλουφό, με την συμμετοχή του Διοικητικού Διευθυντή κ. Νικολάου Τρίτζαλη, παρουσία του Δημάρχου κ. Νίκου Λειβαδάρα και του Αντιδημάρχου κ. Μηνά Αλιφραγκή, με αφορμή την αναστάτωση που έχει προκληθεί μετά την απόφαση της 2ης ΔΥΠΕ για την απομάκρυνση του μοριακού αναλυτή (PCR) του Υπουργείου Υγείας και την αντικατάστασή του από άλλον όμοιο με αυτόν που προϋπήρχε στο Νοσοκομείο κατόπιν δωρεάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ο οποίος παραχωρήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου μετά την άφιξη του μοριακού αναλυτή από το Υπουργείο Υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs