Μαρίνος Συριανός- SMK GROUP : Το ταξίδι ξεκίνησε πριν 20 χρόνια και συνεχίζεται με επιτυχία

Το όνειρο ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια. Η ανάγκη για δημιουργία, έφερε τον Μαρίνο Συριανό να κάνει τα δικά του βήματα από τη Νάξο, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα της SKM group. Σήμερα η SMK GROUP είναι ένα Δίκτυο Επιχειρήσεων Εμπορίας Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτισμού σε πολλά νησιά των Κυκλάδων και την υπόλοιπης χώρας.

Μέσα από την πανελλαδική εξυπηρέτηση των πελατών της, η SKM group αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη. Η 20ετή Εμπειρία σε συνδυασμό με τη συνεχή αναβάθμιση υπηρεσιών και προϊόντων, κατατάσσει την SMK GROUP Ηγέτη στις Εξελίξεις.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΥΡΙΑΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – SMK GROUP

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΥΡΙΑΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – SMK GROUPΤο όνειρο ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια. Η ανάγκη για δημιουργία, έφερε τον Μαρίνο Συριανό να κάνει τα δικά του βήματα από τη Νάξο, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα της SKM group. Σήμερα η SMK GROUP είναι ένα Δίκτυο Επιχειρήσεων Εμπορίας Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτισμού σε πολλά νησιά των Κυκλάδων και την υπόλοιπης χώρας. Μέσα από την Πανελλαδική Εξυπηρέτηση των Πελατών της, η SKM group αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη. Η 20ετή Εμπειρία σε Συνδυασμό με την Συνεχή Αναβάθμιση Υπηρεσιών και Προϊόντων, κατατάσσει την SMK GROUP Ηγέτη στις Εξελίξεις.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 13. März 2020

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΥΡΙΑΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – SMK GROUP

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.