Μαρίνος Σκανδάμης: πρέπει να ανακτηθεί ο πολιτειακός έλεγχος της φυλακής του Κορυδαλλού

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Την αναγκαιότητα «να ανακτηθεί ο πολιτειακός έλεγχος της φυλακής του Κορυδαλλού», επισήμανε ο πρώην Γενικός Γραμματέας αντιεγκληματικής πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Διδάκτωρ Νομικής – Δικηγόρος κ.Μαρίνος Σκανδάμης, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και στους 105,4 .

Παράλληλα, ο κ. Σκανδάμης τόνισε ότι «οι φυλακές Κορυδαλλού είναι ένα ηφαίστειο βίας που παράγει βία εντός και εκτός της φυλακής», ενώ «εθνοτικές ομάδες κρατουμένων ασκούν την κυριαρχία τους εντός της φυλακής».

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ – π. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ – π. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Την αναγκαιότητα «να ανακτηθεί ο πολιτειακός έλεγχος της φυλακής του Κορυδαλλού», επισήμανε ο πρώην Γενικός Γραμματέας αντιεγκληματικής πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Διδάκτωρ Νομικής – Δικηγόρος κ.Μαρίνος Σκανδάμης, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και στους 105,4 . Παράλληλα, ο κ. Σκανδάμης τόνισε ότι «οι φυλακές Κορυδαλλού είναι ένα ηφαίστειο βίας που παράγει βία εντός και εκτός της φυλακής», ενώ «εθνοτικές ομάδες κρατουμένων ασκούν την κυριαρχία τους εντός της φυλακής».

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 8. Juli 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*