Μαρία Συριανού : οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του νέου ασφαλιστικού

Με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έχει τίτλο “Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ)”, επέρχεται μερική αποκατάσταση των αδικιών των προηγούμενων νόμων σε συγκεκριμένες κατηγορίες ασφαλισμένων και συνταξιούχων, όχι όμως ριζικές αλλαγές στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα.

Η Εργατολόγος κ. Μαρία Συριανού αναλύει στις «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο, ποιοι βγαίνουν κερδισμένοι και ποιοι χάνουν από τις νέες διατάξεις.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΜΑΡΙΑ ΣΥΡΙΑΝΟΥ – ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΥΡΙΑΝΟΥ – ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣΜε το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έχει τίτλο "Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ)", επέρχεται μερική αποκατάσταση των αδικιών των προηγούμενων νόμων σε συγκεκριμένες κατηγορίες ασφαλισμένων και συνταξιούχων, όχι όμως ριζικές αλλαγές στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα. Η Εργατολόγος κ. Μαρία Συριανού αναλύει στις «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο, ποιοι βγαίνουν κερδισμένοι και ποιοι χάνουν από τις νέες διατάξεις.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 18. Februar 2020

ΜΑΡΙΑ ΣΥΡΙΑΝΟΥ – ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs