Μαρία Ναδάλη : 500 παιδιά στη Σίφνο χωρίς παιδίατρο

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Σίφνος εξαιτίας της έλλειψης παιδιάτρου υπογράμμισε η Δήμαρχος κ. Μαρία Ναδάλη, με αφορμή την πρόσφατη εσπευσμένη μεταφορά βρέφους 40 ημερών από το νησί στην Αθήνα στις 6 Φεβρουαρίου με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

«Στο Περιφερειακό Ιατρείο αυτήν την περίοδο είναι μόνο μία γιατρός γιατί ο δεύτερος είχε φύγει με την άδειά του. Παιδίατρος δεν υπάρχει στο ιατρείο, δεν υπάρχει στο νησί», εξήγησε η κ. Ναδάλη μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» στον Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο.

Όπως επισήμανε, πολλοί γονείς πηγαίνουν τα παιδιά τους στην Αθήνα καθώς εκεί είναι ο παιδίατρος τους για να τα εξετάσει. Στο νησί, τα παιδιά όταν αρρωσταίνουν εξετάζονται από τον αγροτικό γιατρό ή τον επιμελητή Β’ που υπηρετούν στο ιατρείο.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΜΑΡΙΑ ΝΑΔΑΛΗ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΝΑΔΑΛΗ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥΤο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Σίφνος εξαιτίας της έλλειψης παιδιάτρου υπογράμμισε η Δήμαρχος κ. Μαρία Ναδάλη, με αφορμή την πρόσφατη εσπευσμένη μεταφορά βρέφους 40 ημερών από το νησί στην Αθήνα στις 6 Φεβρουαρίου με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. «Στο περιφερειακό ιατρείο αυτήν την περίοδο είναι μόνο μία γιατρός γιατί ο δεύτερος είχε φύγει με την άδειά του. Παιδίατρος δεν υπάρχει στο ιατρείο, δεν υπάρχει στο νησί», εξήγησε η κ. Ναδάλη μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» στον Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο. Όπως επισήμανε, πολλοί γονείς πηγαίνουν τα παιδιά τους στην Αθήνα καθώς εκεί είναι ο παιδίατρος τους για να τα εξετάσει. Στο νησί, τα παιδιά όταν αρρωσταίνουν εξετάζονται από τον αγροτικό γιατρό ή τον επιμελητή Β’ που υπηρετούν στο ιατρείο.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 20. Februar 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs