Μία 90χρονη Βρεττανή η πρώτη στον κόσμο που έκανε το εμβόλιο της Pfizer

Με την προσοχή των ΜΜΕ όλου του πλανήτη επάνω της, την Τρίτη το πρωί η 90χρονη Μάργκαρετ Κίναν έγινε η πρώτη που πήρε δόση του εμβολίου της Pfizer/BioNTech κατά της covid-19 μετά την έγκρισή του για χρήση από τις αρμόδιες Αρχές.

Η Κίναν σχολίασε χαρακτηριστικά ότι ήταν το καλύτερο πρόωρο δώρο γενεθλίων, καθώς την επόμενη εβδομάδα κλείνει τα 91. «Νιώθω πολύ προνομιακά, να είμαι η πρώτη που εμβολιάζεται για την covid-19, είναι το καλύτερο πρόωρο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσα να έχω ζητήσει, γιατί σημαίνει ότι τελικά μπορώ να κοιτάξω μπροστά και να περάσω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου την επόμενη χρονιά, μετά από ένα έτος το οποίο πέρασα μόνη μου στη μεγαλύτερη διάρκειά του», όπως είπε. «Η συμβουλή μου προς όσους τους προσφέρουν το εμβόλιο είναι να το πάρουν», συνέχισε, «αν μπορώ εγώ στα 90 τότε μπορείτε κι εσείς».

Ο εμβολιασμός έγινε στο σε νοσοκομείο του Κόβεντρι όπου μένει, στην κεντρική Αγγλία. Η Βρετανία έχει αποφασίσει ότι ο εμβολιασμός του πληθυσμού θα ξεκινήσει από τους πολίτες άνω των 80 ετών και το υγειονομικό προσωπικό στα νοσοκομεία της χώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs