“Μέχρι πότε η κίνηση των πεζών θα αποτελεί «αγώνα επιβίωσης» για τους κατοίκους του νησιού;”

“Περηφανεύεται η Δημοτική Αρχή ότι κάθε καλοκαίρι όλο και περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν τη Νάξο, ωστόσο την ίδια στιγμή καμία σοβαρή προσπάθεια δεν γίνεται για την δημιουργία υποδομών που θα εξυπηρετούν ντόπιους και επισκέπτες”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η  δημοτική παράταξη “Δύναμη Δημιουργίας Νάξου & Μικρών Κυκλάδων”, τονίζοντας την ανάγκη κατασκευής πεζοδρόμου και ποδηλατοδρόμου για την αποφυγή ατυχημάτων, υπενθυμίζοντας και τον τραγικό θάνατο ανθρώπου πριν λίγο καιρό στον δρόμο Χώρας – Αγίου Προκοπίου, ο οποίος πεζός επέστρεφε στο σπίτι του.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της “Δύναμης Δημιουργίας Νάξου & Μικρών Κυκλάδων” εδώ :

Πριν λίγο καιρό στον δρόμο Χώρας – Αγίου Προκοπίου έχασε τη ζωή του συμπολίτης μας ο οποίος πεζός επέστρεφε στο σπίτι του. Είναι γνωστό σε όλους ότι ο δρόμος αυτός είναι πολυσύχναστος τόσο από ανθρώπους που κάνουν γυμναστική, όσο και από άλλους που πηγαίνουν ή έρχονται από τα καταλύματά τους καθώς και από ποδηλάτες.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον δρόμο που οδηγεί στην διασταύρωση Αγερσανίου-Ορκού-Χώρας- Αγίας Άννας. Δεν είναι λίγες οι φορές, κατά τις οποίες έχουμε δημόσια επισημάνει την αναγκαιότητα κατασκευής πεζοδρόμου και ποδηλατοδρόμου για την αποφυγή ατυχημάτων, τα οποία μέχρι πριν λίγο καιρό είχαμε από τύχη γλιτώσει. Η μόνη αντίδραση της Δημοτικής Αρχής στην πρότασή μας ήταν να συμπεριληφθεί το θέμα στον προϋπολογισμό «για τα μάτια του κόσμου», χωρίς αληθινή πολιτική βούληση να προχωρήσει. Περηφανεύεται η Δημοτική Αρχή ότι κάθε καλοκαίρι όλο και περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν τη Νάξο, ωστόσο την ίδια στιγμή καμμία σοβαρή προσπάθεια δεν γίνεται για την δημιουργία υποδομών που θα εξυπηρετούν ντόπιους και επισκέπτες.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και μέσα στη Χώρα αλλά και σε άλλους πολυσύχναστους δρόμους, όπως π.χ. στο δρόμο προς τα χωριά (Έλλη, Λουκάκη, Άσπρα Σπίτια), όπου τα αυτοκίνητα κινούνται στον ίδιο χώρο με πεζούς που κατευθύνονται προς την τράπεζα, ΕΦΚΑ, σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα, με τον κίνδυνο να παραμονεύει κάθε λεπτό της ημέρας. Η ίδια κατάσταση και στο δρόμο των Αγγιδίων.

Αλήθεια, μέχρι πότε θα επιδεικνύεται η φύτευση παρτεριών και ο «καλωπισμός» πορτοπαράθυρων της παλιάς Χώρας ως έργο; Μέχρι πότε η κίνηση των πεζών θα αποτελεί «αγώνας επιβίωσης» για τους κατοίκους του νησιού; Μέχρι πότε θα προσπαθείτε να πείσετε περί της δήθεν αποτελεσματικότητάς σας, όταν δεν είστε διατεθειμένοι (ή ικανοί) να λύσετε αυτονόητα προβλήματα;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs