Μάστιγα έχουν γίνει οι ακυρώσεις εκπαιδευτικών εκδρομών από συγκεκριμένο πρακτορείο τουρισμού

Μάστιγα έχουν γίνει οι ακυρώσεις εκπαιδευτικών εκδρομών από συγκεκριμένο πρακτορείο τουρισμού, το οποίο αφού λαμβάνει προκαταβολές σύμφωνα με τις καταγγελίες, τις ακυρώνει.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο ακύρωσε με δική του υπαιτιότητα το ταξίδι των μαθητών του 11ου Γυμνασίου Ιλίου στη Γερμανία και ενώ είχε ήδη εισπράξει ως προκαταβολή το ποσό των 21.500 ευρώ.

Όπως λέει ο Διευθυντής του Γυμνασίου Κώστας Κουκάκης, μιλώντας στις «Αποχρώσεις» το σχολείο προχώρησε σε μηνυτήρια αναφορά εναντίον ταξιδιωτικού πρακτορείου που είχε αναλάβει το ταξίδι 32 μαθητών του 11ου Γυμνασίου Ιλίου αλλά το ακύρωσε ,έχοντας εισπράξει προκαταβολή ύψους 21.500 ευρώ.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εκδρομής, στις 13 Μαρτίου έπρεπε να έχουν βγει τα εισιτήρια, ο πράκτορας ωστόσο τα έβγαζε ένα ένα και διαβεβαίωνε το σχολείο ότι θα εκδοθούν όλα, ώσπου τελικά η εκδρομή δεν έγινε ποτέ.

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό εδώ:

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 11ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΙΛΙΟΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 11ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΙΛΙΟΥΜάστιγα έχουν γίνει οι ακυρώσεις εκπαιδευτικών εκδρομών από συγκεκριμένο πρακτορείο τουρισμού, το οποίο αφού λαμβάνει προκαταβολές σύμφωνα με τις καταγγελίες, τις ακυρώνει. Το ταξιδιωτικό πρακτορείο ακύρωσε με δική του υπαιτιότητα το ταξίδι των μαθητών του 11ου Γυμνασίου Ιλίου στη Γερμανία και ενώ είχε ήδη εισπράξει ως προκαταβολή το ποσό των 21.500 ευρώ. Όπως λέει ο Διευθυντής του Γυμνασίου Κώστας Κουκάκης, μιλώντας στις «Αποχρώσεις» το σχολείο προχώρησε σε μηνυτήρια αναφορά εναντίον ταξιδιωτικού πρακτορείου που είχε αναλάβει το ταξίδι 49 μαθητών του 11ου Γυμνασίου Ιλίου αλλά το ακύρωσε ,έχοντας εισπράξει προκαταβολή ύψους 21.500 ευρώ. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εκδρομής, στις 13 Μαρτίου έπρεπε να έχουν βγει τα εισιτήρια, ο πράκτορας ωστόσο τα έβγαζε ένα ένα και διαβεβαίωνε το σχολείο ότι θα εκδοθούν όλα, ώσπου τελικά η εκδρομή δεν έγινε ποτέ.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 22. April 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs