Μάρκος Κωβαίος : Η Πάρος είναι έτοιμη να υποδεχτεί με ασφάλεια το καλοκαίρι

Η Πάρος με στρατηγικό σχεδιασμό και συντονισμένη προσπάθεια επαγγελματιών και ιδιωτών, είναι έτοιμη να υποδεχθεί με ασφάλεια επισκέπτες τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό τη θερινή σεζόν, αναφέρει ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος στις “Αποχρώσεις” και τον Μεσόγειος Fm 105,4 στο Κόκκινο.

Οι επαγγελματίες του νησιού αγωνιούν αλλά και προετοιμάζονται για την τουριστική περίοδο, αναμένοντας τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα πρωτόκολλα λειτουργίας των ξενοδοχείων αλλά και αυτά της μεταφοράς των τουριστών από το εξωτερικό, ώστε να κινηθεί η οικονομία του νησιού.


Η Πάρος, μας λέει ο Δήμαρχος είναι ένας ασφαλής υγειονομικά προορισμός. Μάλιστα είναι το πρώτο νησί που απέκτησε και λειτουργεί δικό του μηχάνημα μοριακής ανάλυσης εξετάσεων για κορωνοϊό, διαθέτει κάψουλες/φορεία για την αεροστεγώς ασφαλή αερομεταφορά νοσούντων ασθενών και χώρο αρνητικής πίεσης.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΜΑΡΚΟΣ ΚΩΒΑΙΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ

ΜΑΡΚΟΣ ΚΩΒΑΙΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥΗ Πάρος με στρατηγικό σχεδιασμό και συντονισμένη προσπάθεια επαγγελματιών και ιδιωτών, είναι έτοιμη να υποδεχθεί με ασφάλεια επισκέπτες τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό τη θερινή σεζόν, αναφέρει ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος στις "Αποχρώσεις" και τον Μεσόγειος Fm 105,4 στο Κόκκινο.Οι επαγγελματίες του νησιού αγωνιούν αλλά και προετοιμάζονται για την τουριστική περίοδο, αναμένοντας τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα πρωτόκολλα λειτουργίας των ξενοδοχείων αλλά και αυτά της μεταφοράς των τουριστών από το εξωτερικό, ώστε να κινηθεί η οικονομία του νησιού.Η Πάρος, μας λέει ο Δήμαρχος είναι ένας ασφαλής υγειονομικά προορισμός. Μάλιστα είναι το πρώτο νησί που απέκτησε και λειτουργεί δικό του μηχάνημα μοριακής ανάλυσης εξετάσεων για κορωνοϊό, διαθέτει κάψουλες/φορεία για την αεροστεγώς ασφαλή αερομεταφορά νοσούντων ασθενών και χώρο αρνητικής πίεσης.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 19. Mai 2020

ΜΑΡΚΟΣ ΚΩΒΑΙΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.