Λ. Καραΐσκος: Πρέπει να καλυφθούν τα κενά στα σχολεία της Αμοργού

Το ΕΠΑΛ που φέτος ξεκίνησε τα μαθήματα με 30 νέες εγγραφές μαθητών, έχει μεγάλη έλλειψη καθηγητών και η Δημοτική Αρχή Αμοργού ζητά τα κενά να καλυφθούν, αναφέρει ο Δήμαρχος Αμοργού κ. Λευτέρης Καραΐσκος στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm 105,4 στο Κόκκινο.

Την ίδια στιγμή οι εκπαιδευτικοί που φτάνουν στο νησί δυσκολεύονται να βρουν στέγη. Για να λυθεί το πρόβλημα «σκεφτόμαστε να χρηματοδοτήσουμε μέρος της διαμονής τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, καθώς και τα ενοίκια είναι υψηλά αλλά και οι απολαβές τους χαμηλές.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥΤο ΕΠΑΛ που φέτος ξεκίνησε τα μαθήματα με 30 νέες εγγραφές μαθητών, έχει μεγάλη έλλειψη καθηγητών και η Δημοτική Αρχή Αμοργού ζητά τα κενά να καλυφθούν, αναφέρει ο Δήμαρχος Αμοργού κ. Λευτέρης Καραΐσκος στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm 105,4 στο Κόκκινο. Την ίδια στιγμή οι εκπαιδευτικοί που φτάνουν στο νησί δυσκολεύονται να βρουν στέγη. Για να λυθεί το πρόβλημα «σκεφτόμαστε να χρηματοδοτήσουμε μέρος της διαμονής τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, καθώς και τα ενοίκια είναι υψηλά αλλά και οι απολαβές τους χαμηλές.

Gepostet von Lampros Demertzis am Dienstag, 24. September 2019

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.