Λεωνίδας Τσορτανίδης: Εντατική προετοιμασία για το Παγκόσμιο IQ Foil

Εντατικές προπονήσεις κάνει ο πρωταθλητής του ναυτικού Ομίλου Άνδρου Λεωνίδας Τσορτανίδης. Με τις οδηγίες του προπονητή του Γιώργου Φράγκου βρίσκονται  καθημερινά στην παραλία Κυπρί της Άνδρου και προετοιμάζονται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της νέας Ολυμπιακής κατηγορίας IQ Foil που διοργανώνεται στην Σιλβαπλάνα της Ελβετίας από τις 17 έως τις 22 Αυγούστου.

Όπως είναι γνωστό ο Λεωνίδας Τσορτανίδης αποφάσισε να μεταπηδήσει στα IQ Foil γιατί  έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της  επόμενης Ολυμπιάδας στο Παρίσι και σύμφωνα με τους ειδικούς είναι σκάφη του μέλλοντος αφού απαιτούν μεγάλη επιδεξιότητα, πιάνουν εκπληκτικές ταχύτητες και κυριολεκτικά πετάνε.

Στην Σιλβαπλάνα ο Λεωνίδας Τσορτανίδης θα λάβει μέρος στην ηλικιακή κατηγορία Κ21 με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα -όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια- σε ένα τύπο σκάφους με χαρακτηριστικά διαφορετικά από τα κλασσικά. Παράλληλα όμως να αποκομίσει όσο το δυνατό περισσότερες εμπειρίες και που θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια να εκπληρώσει τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος  από την παρουσία του στην επόμενη Ολυμπιάδα.  Οι διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα από τις 22 έως τις 28 Οκτωβρίου στην Μασσαλία και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Δεκέμβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.