Λεονάρδος Χατζηανδρέου: Τέλος η «πλάτη» στη Δημοτική Αρχή

«Η Δημοτική Αρχή πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να φέρνει μέτρα «πακέτο» και μετά να θεωρεί ότι θα τα περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο» αναφέρει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος στο Κόκκινο 105,4.

 

Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» αναλύει γιατί καταψήφισε την απόφαση για τα έργα ανάπτυξης στο λιμάνι της Νάξου, ενώ προτρέπει τον Δημήτρη Λιανό να φέρει ένα νέο ολοκληρωμένο σύγχρονο σχέδιο λιμένα που θα καλύπτει τις ανάγκες του νησιού.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Λεονάρδος Χατζηανδρέου: Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Λεονάρδος Χατζηανδρέου: Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Νάξου & Μικρών ΚυκλάδωνΤέλος η «πλάτη» στη Δημοτική Αρχή«Η Δημοτική Αρχή πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να φέρνει μέτρα «πακέτο» και μετά να θεωρεί ότι θα τα περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο» αναφέρει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος στο Κόκκινο 105,4. Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» αναλύει γιατί καταψήφισε την απόφαση για τα έργα ανάπτυξης στο λιμάνι της Νάξου, ενώ προτρέπει τον Δημήτρη Λιανό να φέρει ένα νέο ολοκληρωμένο σύγχρονο σχέδιο λιμένα που θα καλύπτει τις ανάγκες του νησιού.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 1. Juni 2020

Λεονάρδος Χατζηανδρέου: Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs