Λειτουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σύρου – δείτε ώρες και ημέρες

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη  Σύρου- Ερμούπολης συνεχίζει τις συναλλαγές της με το κοινό,  τις  ημέρες   Δευτέρα έως  Παρασκευή και κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως  14:00μ.μ., κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο 22810-88089.

Οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα  https://www.openabekt.gr/  όπου βρίσκεται ο ηλεκτρονικός κατάλογος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σύρου Ερμούπολης  ή απευθείας στο https://syroslib.openabekt.gr και να αιτούνται βιβλία για δανεισμό τηλεφωνώντας στο  2281088089 ή στέλνοντας μήνυμα στο  email : biblerm@otenet.gr.      Ο μέγιστος αριθμός εξυπηρετούμενων στο δανειστικό τμήμα  θα είναι μέχρι δύο άτομα συγχρόνως. 

  • Στην αίθουσα του αναγνωστηρίου θα λειτουργήσουν δύο θέσεις μελέτης έντυπου υλικού διάρκειας 1 ώρας και 30‘. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού προηγούμενα, στο  τηλέφωνο  της Βιβλιοθήκης, και να δηλώνουν το υλικό που τους ενδιαφέρει καθώς και την ώρα της προσέλευσής τους.

 

  • Η έκθεση “Χαρτί και καλαμάρι”, θα είναι ανοιχτή για το κοινό, από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου,  από τις 10:00 – 13:00 μ.μ.  με μέγιστο αριθμό επισκεπτών μέχρι δύο.
  • Η είσοδος  θα γίνεται  μόνο από την κεντρική πόρτα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, έτσι ώστε να ρυθμίζεται από το προσωπικό τόσο η ροή επισκεπτών που θα βρίσκεται ταυτόχρονα στη Βιβλιοθήκη, όσο και η τήρηση των απαιτούμενων μέτρων προστασίας.
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.