Λαμπερή πρεμιέρα για την ταινία “Περιμένοντας τη νονά”

in ΕΛΛΑΔΑ/ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Λαμπερή πρεμιέρα με επώνυμες, παρουσίες και  με όλους τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές  της ταινίας της Χρονιάς “περιμένοντας τη νονά”. Η ταινία  σε σκηνοθεσία Νίκου Ζαπατίνα,  είναι πλέον σε όλες τις σκοτεινές αίθουσες, μετά την πρεμιέρα στον κινηματογράφο Odeon Όπερα στην Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Demy, ο Νίκος Ζαπατίνα, και η ψυχή της παραγωγής της κινηματογραφικήςς ταινίας, τα γυρίσματα της οποία πραγματοποιήθηκνα και στη Νάξο, Κατερίνα Ανδρούτσου, χαμογελούν στο φακό του Mesogeios.gr που βρέθηκε στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

Μάλιστα μετά την επίσημη πρεμιέρα του φιλμ , επίκειται να γίνει και ειδική avant premiere προβολή και στην Πάτρα στα Odeon Βέσο Μάρε στην Ακτή Δυμαίων την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 παρουσία του Θανάση Τσαλταμπάση.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει μία ημέρα αργότερα ειδική προβολή και στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ από εκεί και πέρα, το ραντεβού δίνεται για τις 17 Ιανουαρίου σε όλες τις αίθουσες.

 

Η Κατερίνα Ανδρούτσου με την αντιπρόεδρο  της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων Σάγια Τσαουσίδου

 

Η Κατερίνα Ανδρούτσου με τον Παναγιώτη Αλεξόπουλο, παραγωγό της ταινίας

 

Υπόθεση 

Ηρακλής και Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι, εγκαταλείπουν την Αθήνα και ξεκινούν για τη Νάξο όταν μαθαίνουν ότι η πολυαγαπημένη νονά του Ηρακλή… μετράει ώρες. Ταυτόχρονα, η Φαίδρα που ζει μόνιμα στη Γερμανία ετοιμάζεται να περάσει το πρώτο της καλοκαίρι στην πατρίδα κι έτσι καταφθάνει στο νησί παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας της Ερμιόνης. Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για μια σειρά από απίστευτες καταστάσεις ζωής… και θανάτου, σε μια αισιόδοξη και τρυφερή κωμωδία με απροσδόκητο φινάλε.

 

Συντελεστές

Είδος: Ελληνικός Κινηματογράφος, Κωμωδία – Σενάριο: Νίκος Ζαπατίνας – Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας –  Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Παπουτσάκη, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Λευτέρης Ελευθερίου, Demy, Joel Cederberg

 

Πρεμιέρα (Ελλάδα): 17 Ιανουαρίου 2019
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Γλώσσα: Ελληνικά
Διάρκεια: 
Καταλληλότητα: Άνω των 12 ετών

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*