Κ. Σκρέκας στην Αμοργό : Θα στηριχθούν έμπρακτα οι δράσεις του Συλλόγου Αλιέων και ο σχεδιασμός του Δήμου

Μαζί για το περιβάλλον Δήμος Αμοργού και Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Συνεργασία για την προστασία του περιβάλλοντος και δυναμική οικονομική στήριξη των αλιέων της Αμοργού ανακοίνωσαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας και ο Δήμαρχος Λευτέρης Καραΐσκος, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Υπουργού στο «νησί του Απέραντου Γαλάζιου» για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Κατά την παραμονή του στην Αμοργό ο κ. Σκρέκας ενημερώθηκε από κοντά για το «Αμοργόραμα», την πρωτοποριακή περιβαλλοντική δράση καθαρισμού των παραλίων, την οποία στήριξε και πρόβαλε από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Αμοργού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αμοργό ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενημερώθηκε από κοντά για το «Αμοργόραμα» (https://amorgorama.com/el/[1]). Την πρωτοποριακή περιβαλλοντική δράση καθαρισμού των παραλίων, την οποία στήριξε και πρόβαλλε από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Αμοργού.

O κ. Σκρέκας δεσμεύθηκε ότι θα στηριχθούν έμπρακτα οι δράσεις του Συλλόγου Αλιέων και ο σχεδιασμός του Δήμου για την ποιοτική ανάπτυξη και αναβάθμιση της Αμοργού.

Το Σάββατο 5 Ιουνίου, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, μαζί με τον Δήμαρχο της
Αμοργού, Λευτέρη Καραΐσκο, μέλη του Επαγγελματικού Συλλόγου Αλιέων και εθελοντές επισκέφθηκαν το νησάκι της Νικουριάς όπου προχώρησαν όλοι μαζί στη συλλογή και την αποκομιδή σκουπιδιών.

Στη Νικουριά βρέθηκαν και μέλη του καταδυτικού κέντρου “Amorgos Diving Center”, που βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τον Δήμο και τον Σύλλογο, προκειμένου να καθαρίσουν τον βυθό από απορρίμματα, κυρίως από πλαστικά.

 

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκας δήλωσε:

«Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με τον Δήμαρχο Αμοργού στηρίξαμε την αξιέπαινη προσπάθεια των ψαράδων και των δυτών του νησιού να καθαρίσουν θάλασσες και ακτές από τα απορρίμματα. Με τον τρόπο αυτόν στέλνουμε ένα μήνυμα ότι η προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και της συνείδησής μας».

Ο Δήμαρχος Αμοργού κ. Καραΐσκός δήλωσε:

«Είναι η ώρα της συλλογικής και της ατομικής ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον. Επιθυμία μας είναι το γαλάζιο της Αμοργού να μην είναι μόνο απέραντο αλλά και καθαρό. Στηρίζουμε τις δράσεις που έχουν αναλάβει οι αλιείς του τόπου μας, που παίρνουν το μέλλον στα χέρια τους και ευχαριστούμε τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που βρίσκεται κοντά μας για να στηρίξει αυτήν την πρωτοβουλία».

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Συλλόγου Αλιέων Αμοργού κ. Κρόσμαν δήλωσε:

«Το Αμοργόραμα έχει 3 στόχους. Πρώτον, τον περιορισμό της υπεραλίευσης, δεύτερον να προστατέψουμε το περιβάλλον καθαρίζοντας τα απορρίμματα από τις ακτές του νησιού μας και τρίτον, πρωτοβουλίες σαν το Αμοργόραμα να επεκταθούν σε άλλα νησιά της Ελλάδας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs