Κ. Λαγουβάρδος : Οι τρεις λόγοι που Κυκλάδες και Κρήτη «πνίγηκαν» από τις βροχές

Οι τρεις λόγοι που Κυκλάδες και Κρήτη «πνίγηκαν» από τις βροχές. Ένα πανευρωπαϊκό ρεκόρ βροχόπτωσης έσπασε λόγω της «Χιόνης» και της «Ωκεανίδας».

Όπως αναφέρει ο Διευθυντής Ερευνών του Ινστ. Ερευνών Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών κ. Κώστας Λαγουβάρδος ,ο αθροιστικός υετός που κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που βρίσκεται στο οροπέδιο Ασκύφου Χανίων, κατέγραψε 1.202 χιλιοστά βροχής. Το προηγούμενο ρεκόρ μηνιαίου υετού σε κατοικημένη περιοχή ανήκε στο Γκρεντάλεν της Νορβηγίας με 1.190 χιλιοστά, ρεκόρ που κρατούσε από το 1989.

Εξαιρετικά μεγάλα ύψη βροχής έφερε όμως η «Ωκεανίς» και στη υπόλοιπη Δυτική Κρήτη, όπως και στις Κυκλάδες. Στην Ανάφη το ύψος της βροχής έφτασε τα 600 χιλιοστά, ρεκόρ για το μικρό νησί των Κυκλάδων.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝΟι τρεις λόγοι που Κυκλάδες και Κρήτη «πνίγηκαν» από τις βροχές. Ένα πανευρωπαϊκό ρεκόρ βροχόπτωσης έσπασε λόγω της «Χιόνης» και της «Ωκεανίδας». Όπως αναφέρει ο Διευθυντής Ερευνών του Ινστ. Ερευνών Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών κ.Κώστας Λαγουβάρδος ,ο αθροιστικός υετός που κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που βρίσκεται στο οροπέδιο Ασκύφου Χανίων, κατέγραψε 1.202 χιλιοστά βροχής. Το προηγούμενο ρεκόρ μηνιαίου υετού σε κατοικημένη περιοχή ανήκε στο Γκρεντάλεν της Νορβηγίας με 1.190 χιλιοστά, ρεκόρ που κρατούσε από το 1989. Εξαιρετικά μεγάλα ύψη βροχής έφερε όμως η «Ωκεανίς» και στη υπόλοιπη Δυτική Κρήτη, όπως και στις Κυκλάδες. Στην Ανάφη το ύψος της βροχής έφτασε τα 600 χιλιοστά, ρεκόρ για το μικρό νησί των Κυκλάδων.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 7. März 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs