Κώστας και Στέλιος Μανωλάς σε επίδειξη ποδοσφαιρικών ικανοτήτων στο ΔΑΚ Νάξου

Ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές του στο νησί της Αριάδνης αυτό το διάστημα, μετά από μία δύσκολη και εξαντλητική χρονιά με τη Νάπολι, ωστόσο δεν αφήνει σε καμία περίπτωση τη στρογγυλή θεά, έστω και εάν με αυτή, περνάει ένα όμορφο απόγευμα στο ΔΑΚ Νάξου, παρέα με τον… Θείο Στέλιο Μανωλά, την παλιά δόξα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τον αδερφό του Νίκο.

Όχι δεν ήταν οι τρεις τους μόνο. Εκεί ήταν ο ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού Αντώνης Πιτταράς, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Κώστα εδώ και πολλά χρόνια και όταν βρίσκονται στο νησί δεν χάνουν την ευκαιρία να πατήσουν χορτάρι. Μαζί ήταν και ο έφορος λέσχης του Πανναξιακού Μιχάλης Χαμηλοθώρης, ο οποίος μπορεί να έκατσε στο τέρμα για να σουτάρει ο Κώστας και ο Νίκος, έδειξε όμως ότι ακόμα και τώρα “το “χει”. Λέτε να τον δούμε τη νέα χρονιά στα γκολπόστ του Πανναξιακού; Ποιος ξέρει;;

Εν τω μεταξύ στις εξέδρες του γηπέδου ήταν και ο Στέλιος Μανωλάς. Ε δεν άντεξε και κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, πήρε μπάλα και τότε είδαμε κάτι που δύσκολα θα δούμε ξανά.

Ο Κώστας έκατσε τέρμα και έπρεπε να διώξει τη μπάλα χωρίς χέρια και έξω από την περιοχή ο Στέλιος Μανωλάς και ο Νίκος, “πυροβολούσαν”!

Μία πολύ δύσκολη άσκηση για τους αμυντικούς αν και από ότι ακούσαμε από τον Στέλιο, αυτή είναι μία άσκηση που ο μεγάλος Δημήτρης Σαραβάκος, ήταν ο καλύτερος σε αυτή, αφού δεν πέρναγε τίποτα στο τέρμα!

Από την άλλη ο Κώστας έδειξε ότι με ή χωρίς χέρια μπορεί να κάνει τα πάντα μαζί με τη μπάλα, δείχνοντας ακόμη μία φορά, το πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι.

Τώρα το πότε θα μπορέσουμε να ξαναδούμε θείο και ανίψια να κάνουν αυτό που αγαπάνε τόσο πολύ, κανείς δεν ξέρει, ωστόσο αυτό που είδαμε στο ΔΑΚ Νάξου, ήταν πράγματι ξεχωριστό…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs