Κωνσταντίνος Κουκάς : επιδιώκουμε να δώσουμε επίδομα και στους Δημοτικούς Υπαλλήλους

Να επανέλθει η δυνατότητα παροχής κινήτρων εργασίας (όπως οικονομικά βοηθήματα για σίτιση και κατάλυμα) και στους δημοτικούς υπαλλήλους νησιωτικών δήμων, προκειμένου να αποτραπεί η περαιτέρω υποστελέχωσή τους, αποφάσισε να ζητήσει από την κυβέρνηση η ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνου Κουκά, ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης.

O Δήμαρχος Μυκόνου, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο, ζητά να επανέλθει πρόβλεψη που ίσχυσε στο παρελθόν -για λίγους μήνες του 2017- πριν αυτή περιοριστεί μόνο για περιπτώσεις γιατρών, νοσηλευτών, αστυνομικών κ.λπ., εφόσον υπάρξει σχετική απόφαση δημοτικού συμβουλίου.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥΝα επανέλθει η δυνατότητα παροχής κινήτρων εργασίας (όπως οικονομικά βοηθήματα για σίτιση και κατάλυμα) και στους δημοτικούς υπαλλήλους νησιωτικών δήμων, προκειμένου να αποτραπεί η περαιτέρω υποστελέχωσή τους, αποφάσισε να ζητήσει από την κυβέρνηση η ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) με πρωτοβουλία του δημάρχου Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνου Κουκά, ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης. O δήμαρχος Μυκόνου, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο, ζητά να επανέλθει πρόβλεψη που ίσχυσε στο παρελθόν -για λίγους μήνες του 2017- πριν αυτή περιοριστεί μόνο για περιπτώσεις γιατρών, νοσηλευτών, αστυνομικών κ.λπ., εφόσον υπάρξει σχετική απόφαση δημοτικού συμβουλίου.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 4. Februar 2020

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.