Κτηματολόγιο : τι πρέπει να προσέξετε για να αποφύγετε τα λάθη στις δηλώσεις

Πλήθος πολιτών συρρέουν καθημερινά στα γραφεία κτηματογράφησης προκειμένου να δηλώσουν το ακίνητό τους.

Παρατάθηκε η προθεσμία δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού, για τα ακίνητα που βρίσκονται σε 13 περιφερειακές ενότητες: Εύβοιας, Αχαΐας, ‘Αρτας, Πρέβεζας, Ιωαννίνων, Λευκάδας, Αιτωλοακαρνανίας, Ροδόπης, Θάσου, Λάρισας, Θεσσαλονίκης, Γρεβενών και Δ. Αττικής, μέχρι τις 7 Ιουνίου, ενώ αναρτήθηκαν και οι χάρτες για τους δήμους Αμφίπολης, Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παππά και Νέας Ζίχνης στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με το «Ελληνικό Κτηματολόγιο».

Η Διευθύντρια της Νομικής Υπηρεσίας του Εθνικού Κτηματολογίου κ. Ελεονώρα Ανδρεδάκη, απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των «Αποχρώσεων» , ώστε να μην γίνουν λάθη στην συμπλήρωση. Οι πολίτες καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Εθνικού Κτηματολογίου.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΑΝΔΡΕΔΑΚΗ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΑΝΔΡΕΔΑΚΗ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥΠλήθος πολιτών συρρέουν καθημερινά στα γραφεία κτηματογράφησης προκειμένου να δηλώσουν το ακίνητό τους. Παρατάθηκε η προθεσμία δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού, για τα ακίνητα που βρίσκονται σε 13 περιφερειακές ενότητες: Εύβοιας, Αχαΐας, 'Αρτας, Πρέβεζας, Ιωαννίνων, Λευκάδας, Αιτωλοακαρνανίας, Ροδόπης, Θάσου, Λάρισας, Θεσσαλονίκης, Γρεβενών και Δ. Αττικής, μέχρι τις 7 Ιουνίου, ενώ αναρτήθηκαν και οι χάρτες για τους δήμους Αμφίπολης, Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παππά και Νέας Ζίχνης στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με το «Ελληνικό Κτηματολόγιο». Η Διευθύντρια της Νομικής Υπηρεσίας του Εθνικού Κτηματολογίου κ. Ελεονώρα Ανδρεδάκη, απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των «Αποχρώσεων» , ώστε να μην γίνουν λάθη στην συμπλήρωση. Οι πολίτες καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Εθνικού Κτηματολογίου.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 1. Mai 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.