Κρούσματα κορονοϊού στην Ανδρική Ομάδα Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Σύρου

Τέσσερα θετικά κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στην Ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, κατόπιν συμμετοχής της ομάδας στην Α’ φάση του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ως εκ τούτου ανεστάλησαν όλες οι δραστηριότητες και οι προπονήσεις στον σύλλογο.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΟ Σύρου:

Κατόπιν της συμμετοχής της Ανδρικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Σύρου στην Α’ Φάση του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας εντοπίστηκαν 4 (τέσσερις) αθλητές μας να είναι θετικοί σε COVID-19.

Οι συγκεκριμένοι αθλητές συμμετείχαν στην Α’ Φάση του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Κατηγορίας στο Όμιλο Αττικής το Σάββατο και την Κυριακή 17 & 18 Ιουλίου 2021 κατόπιν αρνητικού RAPID Test.

Όλοι οι Αθλητές μας που έχουν εντοπιστεί θετικοί είναι μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών και προαστίων και έχουν ήπια συμπτώματα, έχουν ενημερώσει τον ΕΟΔΥ και έχουν τεθεί κατόπιν οδηγιών σε απομόνωση 10 ημερών.

Ελέγχθηκαν εκ νέου όλα τα μέλη της ομάδας προληπτικά ενώ αποφασίστηκε η αναστολή όλων των προπονήσεων και δραστηριοτήτων της ομάδας τουλάχιστον μέχρι την 26η Ιουλίου 2021, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά ο ΕΟΔΥ, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, οι αθλητικές εγκαταστάσεις που προπονείται η ομάδα καθώς και οι ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του Ν.Ο. Σύρου έχοντας την πλήρη συναίσθηση της υγειονομικής και κοινωνικής διάστασης των καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προφυλάσσει προληπτικώς τους αθλητές της, τις οικογένειες τους, τους υπαλλήλους της και για το λόγο συμμορφώνεται πλήρως με όλες τις διαδικασίες και τα πρωτόκολλα των οργάνων της πολιτείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.