Κουφονήσια : ένας επίγειος παράδεισος και ένας ασφαλής προορισμός για τους επισκέπτες

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

“Υπάρχει αγωνία για τις κρατήσεις στα Κουφονήσια καθώς έχουμε πολλές ακυρώσεις” αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή Αποχρώσεις του Μεσόγειος στο Κόκκινο στους 105,4 ο πρόεδρος των ενοικιαζόμενων δωματίων στα Κουφονήσια, κ. Μιχάλης Κωβαίος και αναφέρεται στις προσδοκίες των ξενοδόχων για τη φετινή σεζόν.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΒΑΙΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΒΑΙΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ"Υπάρχει αγωνία για τις κρατήσεις στα Κουφονήσια καθώς έχουμε πολλές ακυρώσεις" αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή Αποχρώσεις του Μεσόγειος στο Κόκκινο στους 105,4 ο πρόεδρος των ενοικιαζόμενων δωματίων στα Κουφονήσια, κ. Μιχάλης Κωβαίος και αναφέρεται στις προσδοκίες των ξενοδόχων για τη φετινή σεζόν.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 25. Mai 2020

 

 

Στην εποχή του Covid-19 όλα τα νησιά έχουν υποστεί ακυρώσεις στις κρατήσεις τους και υπάρχει αγωνία για το πως θα εξελιχθεί η φετινή σεζόν όμως  ” τα Κουφονήσια είναι είναι ασφαλής προορισμός και παραμένω αισιόδοξος για το καλοκαίρι” αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή Αποχρώσεις του Μεσόγειος στο Κόκκινο και τους 105,4 ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουφονησίου κ. Αντώνης Κωβαίος.

 

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΒΑΙΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΒΑΙΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΟΥΣτην εποχή του Covid-19 όλα τα νησιά έχουν υποστεί ακυρώσεις στις κρατήσεις τους και υπάρχει αγωνία για το πως θα εξελιχθεί η φετινή σεζόν όμως " τα Κουφονήσια είναι είναι ασφαλής προορισμός και παραμένω αισιόδοξος για το καλοκαίρι" αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή Αποχρώσεις του Μεσόγειος στο Κόκκινο και τους 105,4 ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουφονησίου κ. Αντώνης Κωβαίος.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 25. Mai 2020

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top