Κοττάκης, Σιδερή και Παλιογιάννης μιλούν για το Summer Camp 2021 (vid)

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 12 ολόκληρα χρόνια διεξάγεται στις παραλίες της Νάξου και έχει γίνει κάτι παραπάνω από θεσμός. Η Naxos WaterSports Activities πιστή στο ραντεβού της και αυτό το καλοκαίρι, βρίσκεται επί ποδός εδώ και μερικές ημέρες, καθώς ένα ακόμη Summer Camp έχει ανοίξει τις πόρτες του, υποδεχόμενο δεκάδες παιδιά.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και σώμα νερού

Και επειδή ακούσαμε για παραπάνω από 110 παιδιά, είπαμε να το δούμε με τα ίδια μας τα μάτια, όχι ότι δεν πιστεύαμε τους διοργανωτές, αλλά επειδή σαν αριθμός φαινόταν “εξωπραγματικός”.

Κι όμως η παρέα του Αλέξανδρου Κοττάκη το έκανε πραγματικότητα. Μαζί με προπονητές που είναι εξειδικευμένοι στον τομέα τους, επένδυσαν φέτος κάτι παραπάνω, αλλά το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, σώμα νερού και φύση

Γιατί το παιχνίδι στη θάλασσα μπορεί να συνδυαστεί με ποικίλους τρόπους και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια.

Φυσικά συνοδοιπόρος αυτής της προσπάθειας και ο Πανναξιακός ΑΟ, ο οποίος πάντα στηρίζει όμορφες προσπάθειες, όπως είναι η συγκεκριμένη.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "A.O. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ SUMMER CAMP ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ AO 2021 TOKYO2020 ME ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ÎΓ ΩΝΕΣΙ NAXOS WATERSPORTS ACTIVITIES www.naxoswatersports.gr യയ 1960 12η ΧΡΟΝΙΑ ME ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤ ΩΝ Τ.Ε.Φ.Α.Α & Î.Î.A. r.r. Î' ΠΕΡΙΟΔΟΣ 12 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 19 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΝΑΡΞΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ! Î' ΠΕΡΙΟΔΟΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ-02 ΙΟΥΛΙΟΥ 05- ΙΟΥΛΙΟΥ Super Market ΚΟυΤΕΛΙΕΡΗΣ Barcode Ό,τι Καλύτερο για Εσάς! coffee Jrinks more Crepes Burgers Cafe നεzέ? flavours ΕΓΓΡΑΦΕΣ 6909365558 Î' ΠΕΡΙΟΔΟΣ 26- 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 02-06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Picasso Blue Star Ferries Μαδιάδος μάκης expert ΒΟΥΤΣΙΝΟΥ Νάξου,2285025367 Νάξου, NAXOSFOOD"

Στην επίσκεψή μας, στην παραλία του Αγίου Γεωργίου, συνομιλήσαμε τόσο με τον υπεύθυνο όλης αυτής της προσπάθειας και ιδιοκτήτη του Naxos WaterSports Activities Αλέξανδρο Κοττάκη, την προπονήτρια Ειρήνη Σιδερή, αλλά και με τον Γιάννη Παλιογιάννη.

Βέβαια το τιμ δεν είναι αυτό αλλά αποτελείται και από τους: Χρήστο Τσιαβέ, Γιώργο Καλίδη και Αλέξη Καραμπατή.

Αμφότεροι μας έβαλαν για τα καλά στο κλίμα και απάντησαν αναλυτικά, στις όποιες ερωτήσεις τους θέσαμε..

Φυσικά το πιο ευχάριστο γεγονός και είναι κάτι που θα πρέπει να τονίσουμε, είναι τα γέλια, η χαρά, οι φωνές των παιδιών, που «πλημμυρίζουν» καθημερινώς την παραλία, δείχνοντας πραγματικά, ότι χαίρονται κάθε λεπτό με την ψυχή τους. Και αυτό είναι το σπουδαιότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.