Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας – τους 17 έφτασαν οι νεκροί

Δυστυχώς τους 17 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας.

Τα ξημερώματα έχασε τη μάχη με τον ιό ένας 78χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι έχασε τη ζωή του ένας 64χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για 11 ημέρες. Η σύζυγός του είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έγινε από τον εκπρόσωπο Υπουργείου Υγείας για το νέο κορωνοϊό κ. Σωτήρη Τσιόδρα χθες, πριν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα με την απαγόρευση κυκλοφορίας, ο αριθμός των ανθρώπων που είναι διασωληνωμένοι έφτασε στους 34, από τους 18 που ήταν το Σάββατο και 124 ασθενείς νοσηλεύονται.

Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε 94 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας, με τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων να ανέρχεται στα 624. Τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα. 55,7% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες.

Η πλειονότητα των πολιτών που νοσηλεύονται έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων είναι τα 64 έτη και των διασωληνωμένων τα 67 έτη.

Οι άνθρωποι που έχασαν τη μάχη από το νέο ιό είναι 15. 14 από αυτούς είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Οι 12 ήταν άντρες και οι 3 γυναίκες. Ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που κατέληξαν ήταν τα 77 έτη.

Τέλος, ο κ. Τσιόδρας ανέφερε ότι 19 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.