Κορωνοϊός : καμπανάκι Χαρδαλιά για Πάρο, Ρόδο, Ικαρία και Κω

Προβληματισμό για τις μικρές αυξήσεις κρουσμάτων και νέες συρροές κορωνοϊού σε τέσσερα νησιά, εξέφρασε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Και αυτά τα νησιά είναι η «κίτρινη» Πάρος, η «πορτοκαλί» Κως, η «κίτρινη» Ρόδος και η «πράσινη» Ικαρίας.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χαρδαλιάς επέστησε την προσοχή των κατοίκων των τεσσάρων αυτών νησιών,  της «κίτρινης» Πάρου, της «πορτοκαλί» Κω, της «κίτρινης» Ρόδου και της «πράσινης» Ικαρίας, να συνεχίσουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων, ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξουν επίπεδο και να συνεχιστεί έτσι η καλή επιδημιολογική εικόνα που παρατηρείται στο σύνολο της χώρας.

Σχετικά με τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ότι παρουσιάζουν μια βελτιωμένη εικόνα, με την ηπειρωτική Ελλάδα να εμφανίζει μια σταθερά πτωτική πορεία σε όλους τους επιδημιολογικούς δείκτες.

Αντίστοιχη είναι και η εικόνα και στα νησιά, όπου το επιδημιολογικό φορτίο παραμένει χαμηλό, εκτός από τα τέσσερα αυτά νησιά -Πάρος, Ρόδος, Ικαρία και Κως- που δημιουργούν έναν μικρό προβληματισμό.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τετάρτη 520 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα μας, ενώ ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται  διασωληνωμένοι ανέρχεται σε 271. Κατά την διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, 14 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Αναφορικά με την κατανομή των νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού, σημειώθηκαν 225 νέα κρούσματα στην Αττική και 41 στην Θεσσαλονίκη.

Στις Κυκλάδες καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα και συγκεκριμένα : 2 κρούσματα στην Π.Ε. Μυκόνου

3 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου και 2 κρούσματα στην Π.Ε. Πάρου.

Σημειώνεται ότι εντοπίστηκαν και : 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ικαρίας , 7 κρούσματα στην Π.Ε. Κω και 9 κρούσματα στην ΠΕ Ρόδου.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας , τόνισε ότι υπάρχει σαφής βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας . Ο μέσος κυλιόμενος των τελευταίων επτά ημερών μειώθηκε ακόμα παραπάνω, κατά 35% περίπου αυτή την εβδομάδα , ανέφερε, και έτσι, σήμερα πια καταγράφονται κατά μέσο όρο λιγότερα από 400 νέα κρούσματα την ημέρα.

Παράλληλα, η διάμεση ηλικία των νέων κρουσμάτων μειώθηκε σημαντικά στα 32 έτη. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αυξημένη κινητικότητα των νέων μας, που μόλις πρόσφατα άρχισαν να εμβολιάζονται και άρχισαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σε κάποιες τουριστικές περιοχές εμφανίζεται μία διάμεση ηλικία των νέων κρουσμάτων μόλις στα 2122 ή και 24 έτη. Ο αριθμός των τεστ που διενεργούνται σε δομές υγείας έχει μειωθεί στις 31.000 τεστ ανά μέρα, ενώ ταυτόχρονα μειώθηκε ο δείκτης θετικότητας στη χώρα μας στο 1,3%. Μάλιστα, στους στοχευμένους ελέγχους που διενεργούνται από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ σε περιοχές που απασχολούν, η θετικότητα είναι κάτω από 1%.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs