Κορακάκη και Πετρούνιας οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Τα αναμενόμενο και αυτό που φαινόταν σίγουρο τις τελευταίες μέρες επιβεβαίωσε στη συνεδρίαση της Τετάρτης η ΕΟΕ. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε πως η Άννα Κορακάκη και ο Λευτέρης Πετρούνιας θα είναι οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στην τελετή έναρξης της «γιορτής» του αθλητισμού στην ιαπωνική πρωτεύουσα τον επόμενο μήνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στη συνεδρίαση της Ολομέλειας αποφάσισε ομόφωνα σημαιοφόροι για την Ελλάδα στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020» να είναι οι Ολυμπιονίκες Άννα Κορακάκη (σκοποβολή) και Λευτέρης Πετρούνιας (γυμναστική).

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που την ελληνική σημαία θα κρατήσουν δύο αθλητές, ακολουθώντας τη σχετική απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, στο πλαίσιο της Ισότητας των Φύλων.

Η Άννα Κορακάκη δήλωσε: «Είναι πραγματικά σπουδαία η τιμή που μου κάνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και θέλω να την ευχαριστήσω που με επέλεξε. Θα είναι σίγουρα μοναδικό το συναίσθημα να κρατάς τη σημαία της πατρίδας σου στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων σε μία, μάλιστα, ιστορική στιγμή, καθώς αυτό θα το κάνω μαζί με τον Λευτέρη».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας τόνισε: «Νιώθω τεράστια τιμή που θα κρατήσω τη σημαία μας, καθώς εκπληρώνεται ένα όνειρο που είχα από παιδί. Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και είμαι σίγουρος ότι αυτή η στιγμή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά μου».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs