Κοντά στην απόκτηση του Μιλάντ Μοχαμαντί η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προχωρά στην απόκτηση του διεθνούς Ιρανού αριστερού μπακ, Μιλάντ Μοχαμαντί, ο οποίος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Γάνδη.

Η ΑΕΚ έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει στις μεταγραφές, καθώς είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει ακόμη μία λίγο πριν τη λήξη του μεταγραφικού παραθύρου των ελεύθερων.

Ο λόγος για τον 27χρονο αριστερό μπακ Μιλάντ Μοχαμαντί, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Γάνδη και είχε απασχολήσει την ΑΕΚ νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει από τον βελγικό σύλλογο τον Ιούλιο, αλλά η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει, με συνέπεια η Ένωση τότε να στραφεί στον συμπατριώτη του Εχσάν Χατζισαφί.

Τελικά ο Μοχαμαντί έμεινε ελεύθερος από τη Γάνδη, χωρίς ωστόσο να βρει ομάδα από κάποιο καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο είχε ως στόχο. Έτσι η ΑΕΚ κατάφερε να προχωρήσει την υπόθεση του Μοχαμαντί, με τον οποίο είναι πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι ολοκληρωμένο.

Ο Μοχαμαντί είναι 37 φορές διεθνής με το Ιράν και αγωνιζόταν στη Γάνδη την τελευταία διετία, παίρνοντας μεταγραφή από την Αχμάτ Γκρόζνι. Πρόκειται για έναν μπακ που μπορεί να παίξει όλη την αριστερή πλευρά, ενώ την περσινή τελευταία σεζόν με τη Γάνδη είχε πραγματοποιήσει 41 συμμετοχές με ένα γκολ και πέντε ασίστ.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, είναι κοντά σε συμφωνία με τον 27χρονο Ιρανό μπακ, ο οποίος αν όλα κλείσουν θετικά, θα αποτελέσει την 14η μεταγραφική κίνηση της Ένωσης, καλύπτοντας την πέμπτη θέση ξένου στο ρόστερ. Έτσι θα γίνει ο τρίτος αριστερός μπακ της Ένωσης μαζί με τους Χατζισαφί και Μιτάι.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs