Κλινική κατάθλιψη και θεραπεία

in ΖΩΗ-ΥΓΕΙΑ/ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Είναι καιρός τώρα που αισθάνεστε μονίμως λυπημένοι. Ότι δεν είστε ο εαυτός σας και δεν απολαμβάνετε τη ζωή. Οι φίλοι σας, σας λένε ότι θα περάσει, αλλά εσείς απομακρύνεστε και πιστεύετε ότι δεν θα καταφέρετε να βγείτε από το αδιέξοδο.

Αναρωτιέστε αν πάσχετε από κλινική κατάθλιψη; Υπάρχει τρόπος να το καταλάβετε.

Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» η Ψυχίατρος Δρ. Έλενα Καλόγερα υπάρχουν συμπτώματα τα οποία δεν πρέπει να αγνοήσουμε και είναι πολύ σημαντικά για την εξέλιξη της ασθένειας, η οποία σε λίγα χρόνια θα αποτελεί τη δεύτερη αιτία θανάτων στον κόσμο.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ – ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ – ΨΥΧΙΑΤΡΟΣΕίναι καιρός τώρα που αισθάνεστε μονίμως λυπημένοι. Ότι δεν είστε ο εαυτός σας και δεν απολαμβάνετε τη ζωή. Οι φίλοι σας, σας λένε ότι θα περάσει, αλλά εσείς απομακρύνεστε και πιστεύετε ότι δεν θα καταφέρετε να βγείτε από το αδιέξοδο. Αναρωτιέστε αν πάσχετε από κλινική κατάθλιψη; Υπάρχει τρόπος να το καταλάβετε. Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» η Ψυχίατρος Δρ. Έλενα Καλόγερα υπάρχουν συμπτώματα τα οποία δεν πρέπει να αγνοήσουμε και είναι πολύ σημαντικά για την εξέλιξη της ασθένειας, η οποία σε λίγα χρόνια θα αποτελεί τη δεύτερη αιτία θανάτων στον κόσμο.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 18. März 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΖΩΗ-ΥΓΕΙΑ

Go to Top