Κλειστά και σήμερα όλα τα σχολεία στη Νάξο

Κλειστά παραμένουν και σήμερα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες λόγω του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, σήμερα Πέμπτη, 27.1.2022 και Παρασκευή, 28.1.2022, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την αποκατάσταση της εύρυθμης κυκλοφορίας και της λειτουργίας των σχολείων. Στις λοιπές περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σε όσες σχολικές μονάδες επαναλειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 27.1.2022, οι μαθητές πραγματοποίησαν το self-test την Τετάρτη 26.1.2022 ή πριν την προσέλευσή τους στο σχολείο σήμερα. Ομοίως, σε κάθε σχολείο που επαναλειτουργεί μετά από αναστολή, οι μαθητές θα διενεργούν self-test πριν από την προσέλευσή τους στο σχολείο. Το επόμενο self-test θα διενεργείται την επόμενη προκαθορισμένη ημέρα (για προσέλευση Τρίτη – Παρασκευή).

 Υπενθυμίζεται ότι η τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσει για όλες τις σχολικές μονάδες πρωινές ώρες (πλην των εσπερινών σχολείων).

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.