Κλήρωση Superleague: Από νωρίς ντέρμπι… «φωτιά»!

Παίρνει νωρίς φωτιά το πρωτάθλημα με ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Το νέο πρωτάθλημα της Super League θα πάρει νωρίς φωτιά με ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Οι δύο «Δικέφαλοι» θα αναμετρηθούν στην Τούμπα την 4η αγωνιστική και οι δύο αιώνιοι του ελληνικού ποδοσφαίρου την 5η αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η 4η αγωνιστική έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί 18 και 19 Σεπτεμβρίου και η 5η 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, θα έχει σε τρία ματς και δύο ακόμα εξόδους για ντέρμπι. Την 7η αγωνιστική (16-17 Οκτωβρίου) παίζει στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό και την 9η (30-31 Οκτωβρίου) στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.

Στις 6-7 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ενώ την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, τη 12η και φυσικά της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος 27-28 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Στη Λεωφόρο θα παίξουν για την 25η αγωνιστική στις 26-27 Φεβρουαρίου.

Το πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη θα γίνει στην Τούμπα στις 20-21 Νοεμβρίου για την 11η αγωνιστική και στο «Κλ. Βικελίδης» θα παίξουν την 24η στις 19 ή 20 Φεβρουαρίου.

Ο Άρης, παράλληλα, την 3η αγωνιστική (11-12 Σεπτεμβρίου) φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, στις 23-24 Οκτωβρίου για την 8η αγωνιστική παίζει στην Αθήνα με την ΑΕΚ, ενώ με τον Ολυμπιακό παίζει στο Φάληρο την τελευταία (13η) στις 4-5 Δεκεμβρίου και τον φιλοξενεί την 26η αγωνιστική στις 5-6 Μαρτίου.

Τα ντέρμπι της Superleague 2021-22

3η αγωνιστική Άρης  – Παναθηναϊκός

4η αγωνιστική ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

7η αγωνιστική Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

8η αγωνιστική ΑΕΚ- Άρης

9η αγωνιστική  Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ

10Η αγωνιστική ΑΕΚ – Ολυμπιακός

11η αγωνιστική ΠΑΟΚ- Άρης

12η αγωνιστική ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

13η αγωνιστική Ολυμπιακός – Άρης

16η αγωνιστική Παναθηναϊκός- Άρης

17η αγωνιστική ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

18η αγωνιστική Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός

20η αγωνιστική ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

21η αγωνιστική Άρης – ΑΕΚ

22η αγωνιστική ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός

23η αγωνιστική Ολυμπιακός – ΑΕΚ

24η αγωνιστική Άρης – ΠΑΟΚ

25η αγωνιστική Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

26η αγωνιστική Άρης- Ολυμπιακός

«Πιστεύω θα λυθεί το θέμα των τηλεοπτικών» δήλωσε ο Μπουτσικάρης

Στο περιθώριο της κλήρωσης της Superleague για τη σεζόν 2021-22, ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, αναφέρθηκε στο μεγάλο ζήτημα των ομάδων για το νέο πρωτάθλημα.

Ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ τους για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος κι ο Μπουτσικάρης εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα βρεθεί λύση.

Οι δηλώσεις του Μπουτσικάρη

«Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν είναι ποδόσφαιρο. Έπαιξε ρόλο και η ενίσχυση από το στοίχημα, ένα αίτημα δεκαετιών που ανταποκρίθηκε η Κυβέρνηση. Μία μεγάλη πρόκληση είναι οι αγωνιστικοί χώροι. Έχουμε πέντε νέα γήπεδα υπό ανακατασκευή και σε ποσοστό 35% ανανέωσης των επιφανειών σε γήπεδα, ποσοστό σπάνιο για τα δεδομένα της Λίγκας.

Να αποδείξουμε πως δεν είμαστε μόνο επεισόδια και εντάσεις. Ο θεσμός των Β’ ομάδων θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δώσει νέους Έλληνες παίκτες. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο θέμα των τηλεοπτικών. Είναι σαν να μην βλέπω τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Πιστεύω πως με καλή πίστη και ρεαλισμό θα λυθεί το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.