Κεκλεισμένων των θυρών την Κυριακή το ΑΕΚ – Παναιτωλικός

Η ΑΕΚ υποδέχεται την ομάδα του Αγρινίου, το απόγευμα της Κυριακής (16/01) στις 17:15 στο ΟΑΚΑ και όπως έγινε γνωστό από το «Δικέφαλο» στο ματς θα ισχύσουν όσα μέτρα είχαν εκπονηθεί και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που δεν έλαβε χώρα λόγω κρουσμάτων στους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, το ματς της Κυριακής (16/01) θα γίνει χωρίς την παρουσία οπαδών, μια και είναι σε ισχύ τα μέτρα της Κυβέρνησης για τα γήπεδα με την παρουσία μόνο του 10% της χωρητικότητας και με μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό τα 1000 άτομα. Για τον λόγο αυτό, η Ένωση ανακοίνωσε το… λουκέτο στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, στο νέο υγειονομικό πρωτόκολλο και έπειτα από συνεννόηση με την Super League δεν θα διεξάγονται συνεντεύξεις Τύπου, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η είσοδος καμερών, πέραν του τηλεοπτικού παρόχου που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα κάθε ομάδας.

Ακόμα, δεν θα λειτουργήσει η μικτή ζώνη με δηλώσεις ποδοσφαιριστών στις κάμερες, ενώ για λόγους προστασίας των παικτών, η ΑΕΚ έδωσε ρητή οδηγία για αποφυγή επαφών και συνεντεύξεων, εκτός από τα όσα προβλέπονται στις συμβατικές υποχρεώσεις με το κανάλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.