Καταλυματίες Κυκλάδων : τελευταία ευκαιρία για συμμετοχή στα σεμινάρια για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων “ΚΥΚΛΟΣ” ενημερώνει με ανακοίνωσή της  τους Καταλυματίες στις Κυκλάδες που δεν πήραν ακόμη τη Βεβαίωση παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων. ότι είναι η τελευταία τους ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παρακολούθησης στα σεμινάρια τηλεκατάρτισης (εκπαίδευση εξ’αποστάσεως) πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τον COVID-19, που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τη ΚΥΑ Αριθμ. 1881/29.5.2020 , ΦΕΚ Β.2084/30-5-2020: «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19», Άρθρο 3 – Εκπαίδευση στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων των τουριστικών καταλυμάτων: Η παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων είναι υποχρεωτική και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης.

Διοργανωτής: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, στις 26 Ιουνίου, 10.30-12.30

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, που δεν έχουν παρακολουθήσει τα προηγούμενα webinar, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με τα στοιχεία τους και τον εταιρικό τους ΑΦΜ στον σύνδεσμο https://bit.ly/2zJtM8f  έως και την Πέμπτη 25/6 στις 14.00 προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής και να λάβουν τη σχετική πρόσκληση.

Διοργανωτής: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://www.katartisi-pnai.gr/index.php/el/programmata-dodekanison/2-uncategorised/824-protokol-2

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs