Κατέβασαν… ρολά μέχρι νεοτέρας ΕΟΚ και ΕΣΑΠ λόγω κορονοϊού

Η ΕΟΚ, μετά τη προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη της με τις ομάδες, αποφάσισε να διακόψει τα πρωταθλήματά της μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, με τις προπονήσεις, ωστόσο, να συνεχίζονται κανονικά.

Έτσι, μέχρι τα μέσα του μήνα μπαίνει “λουκέτο” στην Α2, Β’ Εθνική και Γ’ Εθνική ανδρών, καθώς επίσης στην Α1 και Α2 Γυναικών.

Όσο για τις κατά τόπους Ενώσεις, που βρίσκονται υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας, αλλά έχουν το δικαίωμα να πάρουν αποφάσεις, δεν τέθηκε κανένα θέμα διαφωνίας και έτσι δεν θα διεξαχθούν παιχνίδια στα πιο σημαντικά τοπικά πρωταθλήματα (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑΘ, ΕΚΑΣΚ, κλπ.).

Θυμίζουμε ότι έχει προηγηθεί η απόφαση του ΕΣΑΚΕ για αναβολή της 12ης και 13ης αγωνιστικής στην Basket League λόγω των δεκάδων κρουσμάτων κορονοϊού στις ομάδες.

Αναβολή και στο βόλεϊ Ανδρών

Την αναβολή των αγώνων του Λιγκ Καπ “Ν. Σαμαράς” στις 5/1 και της 9ης αγωνιστικής της Volley League στις 8-9/1 λόγω covid-19 αποφάσισε η ΕΣΑΠ.

Η σχετική ανακοίνωση: Η E.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας καθώς επίσης και των κρουσμάτων των ομάδων της Volley League, το Διοικητικό Συμβούλιο, αποφάσισε ομόφωνα:

Την αναβολή των αγώνων του League Cup (5/1/2022) καθώς επίσης και της 9ης αγωνιστικής (8-9/1/2022) του πρωταθλήματος της Volley League.

Η απόφαση λήφθηκε προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορονοϊού Covid-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ιό καθώς επίσης και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή των αγώνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.