Και φέτος η Ίος πόλος έλξης διεθνών ΜΜΕ και bloggers

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σε πόλο έλξης καθιερωμένων δημοσιογράφων και bloggers αναδεικνύεται η Ίος και φέτος το καλοκαίρι, ως αποτέλεσμα των συντονισμένων ενεργειών προβολής του Δήμου Ιητών.

«Οι φετινές δημοσιογραφικές επισκέψεις εντάσσονται στον κύκλο των στοχευμένων δράσεων προβολής που έχει αναλάβει και υλοποιεί ο Δήμος Ιητών τα τελευταία χρόνια, διασφαλίζοντας δημοσιότητα σε κορυφαία διεθνή και εξειδικευμένα ΜΜΕ και συστήνοντας με τον τρόπο αυτό το νησί της Ίου σε εκατομμύρια ταξιδιώτες σε Ευρώπη, Αμερική και άλλες αγορές», δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ιητών κ. Άντζελα Φάκου, η οποία ανέλαβε προσωπικά την οργάνωση της φιλοξενίας των συμμετεχόντων με την πολύτιμη συνεισφορά και στήριξη πολλών τοπικών Τουριστικών επιχειρήσεων.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

Άντζελα Φάκου – Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ιητών

Άντζελα Φάκου – Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου ΙητώνΣε πόλο έλξης καθιερωμένων δημοσιογράφων και bloggers αναδεικνύεται η Ίος και φέτος το καλοκαίρι, ως αποτέλεσμα των συντονισμένων ενεργειών προβολής του Δήμου Ιητών. «Οι φετινές δημοσιογραφικές επισκέψεις εντάσσονται στον κύκλο των στοχευμένων δράσεων προβολής που έχει αναλάβει και υλοποιεί ο Δήμος Ιητών τα τελευταία χρόνια, διασφαλίζοντας δημοσιότητα σε κορυφαία διεθνή και εξειδικευμένα ΜΜΕ και συστήνοντας με τον τρόπο αυτό το νησί της Ίου σε εκατομμύρια ταξιδιώτες σε Ευρώπη, Αμερική και άλλες αγορές», δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ιητών κ. Άντζελα Φάκου, η οποία ανέλαβε προσωπικά την οργάνωση της φιλοξενίας των συμμετεχόντων με την πολύτιμη συνεισφορά και στήριξη πολλών τοπικών Τουριστικών επιχειρήσεων.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 31. Juli 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top