• Latest
  • Trending
  • All
..και τα κορωνοπάρτυ σε βίλες και σκάφη στη Μύκονο καλά κρατούν – σαφάρι από αστυνομικούς και λιμενικό

..και τα κορωνοπάρτυ σε βίλες και σκάφη στη Μύκονο καλά κρατούν – σαφάρι από αστυνομικούς και λιμενικό

27/07/2021
Συνάντηση – Συζήτηση με γονείς στη Νάξο με θέμα: “Εφηβεία και Εξαρτήσεις”.

Συνάντηση – Συζήτηση με γονείς στη Νάξο με θέμα: “Εφηβεία και Εξαρτήσεις”.

20/03/2023
Ο Guardian ανακαλύπτει τις επτά κορυφαίες ελληνικές παραλίες στην Ευρώπη

Ο Guardian ανακαλύπτει τις επτά κορυφαίες ελληνικές παραλίες στην Ευρώπη

20/03/2023
ADVERTISEMENT
Τήνος- Η Παναγία της Τήνου σε Βρετανική τουριστική ιστοσελίδα

Τήνος- Η Παναγία της Τήνου σε Βρετανική τουριστική ιστοσελίδα

20/03/2023
Σαντορίνη: Ευθανασία σε γαϊδουράκι που ανεβοκατέβαινε 588 σκαλιά με παραμορφωμένο πόδι

Σαντορίνη: Ευθανασία σε γαϊδουράκι που ανεβοκατέβαινε 588 σκαλιά με παραμορφωμένο πόδι

20/03/2023
Αμοργός- «Ταξίδεψαν» με το « Ένα φτερό» τα παιδιά του νησιού

Αμοργός- «Ταξίδεψαν» με το « Ένα φτερό» τα παιδιά του νησιού

20/03/2023
Άνοιξη και πάλι με 20άρια

Άνοιξη και πάλι με 20άρια

20/03/2023
Φ. Φόρτωμας: «Στήριξη της νησιωτικότητας στην πράξη η χρηματοδότηση των Δήμων Σίφνου και Τήνου»

Φ. Φόρτωμας: «Στήριξη της νησιωτικότητας στην πράξη η χρηματοδότηση των Δήμων Σίφνου και Τήνου»

20/03/2023
ΓΝ – ΚΥ Νάξου : Υπεγράφη η σύμβαση για την ενεργειακή του αναβάθμιση

ΓΝ – ΚΥ Νάξου : Υπεγράφη η σύμβαση για την ενεργειακή του αναβάθμιση

20/03/2023
Δημοσκόπηση της Κυκλαδικής: Το 47% των ερωτηθέντων προβλέπει νίκη του Γιάννη Σιώτου στην Τήνο στις επερχόμενες  δημοτικές εκλογές

Δημοσκόπηση της Κυκλαδικής: Το 47% των ερωτηθέντων προβλέπει νίκη του Γιάννη Σιώτου στην Τήνο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

20/03/2023
Σύντομα σε λειτουργία ΚΕΠ Υγείας από τον Δήμο Πάρου

Σύντομα σε λειτουργία ΚΕΠ Υγείας από τον Δήμο Πάρου

20/03/2023
Ολοκληρωμένη Ιατρική Παρέμβαση Προληπτικών Εξετάσεων «Υγεία για Όλους» από το Δήμο Άνδρου

Πάνω από 200 άτομα πραγματοποίησαν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στην Κέα

20/03/2023
Πότε πληρώνονται «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», δώρο Χριστουγέννων και αναστολές Ιανουαρίου

Πληρωμές συντάξεων και επιδομάτων αυτή την εβδομάδα

20/03/2023
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
No Result
View All Result
Κυκλαδική
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
    • Άνδρος
    • Αμοργός
    • Ανάφη
    • Αντίπαρος
    • Ίος
    • Κέα
    • Κουφονήσι
    • Κύθνος
    • Μήλος
    • Μύκονος
    • Νάξος
    • Πάρος
    • Σαντορίνη
    • Σέριφος
    • Σίκινος
    • Σίφνος
    • Σύρος
    • Τήνος
    • Φολέγανδρος
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
    • Νότιο Αιγαίο
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Αγροτικά
    • Ακτοπλοΐα
    • Αλιεία
    • Ανάπτυξη
    • Εκπαίδευση
    • Εκκλησία
    • Ενέργεια
    • Κοινωνία
    • Κτηνοτροφία
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Περιβάλλον
    • Τεχνολογία
    • Τουρισμός
    • Υγεία
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Υπόλοιπα Αθλήματα
  • ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
    • Αφιερώματα
    • Zoom
Κυκλαδική
No Result
View All Result

..και τα κορωνοπάρτυ σε βίλες και σκάφη στη Μύκονο καλά κρατούν – σαφάρι από αστυνομικούς και λιμενικό

by Αίθουσα Σύνταξης
27/07/2021
in Μύκονος
..και τα κορωνοπάρτυ σε βίλες και σκάφη στη Μύκονο καλά κρατούν – σαφάρι από αστυνομικούς και λιμενικό
491
SHARES
1.4k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
ADVERTISEMENT
Μπορεί η Μύκονος να επέστρεψε στους κανονικούς της ρυθμούς από  χθες που έληξε το lockdown που είχε επιβληθεί, όμως τα κορωνοπάρτυ στις βίλες και στα σκάφη στη Μύκονο.. καλά κρατούν και προκαλούν προβληματισμό στις αρχές καθώς περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό καλεσμένων και δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Το τελευταίο πενθήμερο εντοπίστηκαν 9 κορωνοπάρτυ σε βίλες του νησιού, και 6 από αυτά τα πάρτυ πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σε αυτά επιβλήθηκαν έξι πρόστιμα των 50.000 ευρώ και τρία για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Μετά το κορωνοπάρτυ σε γιοτ στην Ψαρού και την επιβολή διοικητικού προστίμου 1.000 ευρώ στους 26 επιβαίνοντες και 50.000 στην πλοιοκτήτρια εταιρεία το ξημέρωμα της Δευτέρας, ένα δεύτερο κορωνοπάρτυ σε σκάφος αναψυχής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Μυκόνου σημειώθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή των στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, όπου διαπίστωσαν την εκδήλωση κορωνοπάρτυ στο σκάφος, στο οποίο επέβαιναν δέκα (10) αλλοδαποί επιβάτες, ένα (01) μέλος πληρώματος, καθώς και ο Κυβερνήτης και ιδιοκτήτης του.
Στους επιβάτες και το μέλος του πληρώματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ σε έκαστο εξ’ αυτών ενώ στην πλοιοκτήτρια εταιρεία και κυβερνήτη του σκάφους επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ.

 

Για να εντοπίσουν τα κορωνοπάρτυ οι αστυνομία και το λιμενικό αξιοποιούν οποιαδήποτε πληροφορία από το δίκτυο που έχουν στήσει και από τα social networks.

Μια πληροφορία για δυνατή μουσική μουσική, για παράδειγμα, τους οδηγεί στις βίλες που γίνονται τα κορωνοπάρτυ. Φτάνοντας εκεί οι αστυνομικοί, χτυπούν τα κουδούνια, όμως συνήθως δεν τους ανοίγουν , οπότε την επόμενη ημέρα μεταβαίνουν πάλι στα σπίτια και μέσα από τα ρολόγια της ΔΕΗ βρίσκουν τους ιδιοκτήτες, επικοινωνούν μαζί τους και στη συνέχεια φθάνουν στον ενοικιαστή μέσω του εγγράφου μίσθωσης με το αντίτιμο που κατέβαλαν. Από εκεί και έπειτα προβαίνουν στην βεβαίωση του προστίμου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρέθηκε μάλιστα χθες στη Μύκονο μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη, και προανήγγειλε αλλαγές στη νομοθεσία, με στόχο 

αναζήτηση νέων μεθόδων για να εντοπίζονται τα κορωνοπάρτυ αλλά και πρακτικών ώστε να αποτρέπεται η διοργάνωσή τους, όπως την εισήγηση προστίμων για τους ιδιοκτήτες.

Καμία χαλάρωση των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας ζήτησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, από το νησί της Μυκόνου και ανέφερε χαρακτηριστικά «όλοι πρέπει να τηρούμε υπεύθυνα τα μέτρα χωρίς εκπτώσεις, καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο θα επανέλθουμε το γρηγορότερο στην κανονικότητα. Να λειτουργήσουμε όλοι με συλλογική και ατομική ευθύνη».

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αρχικά επισκέφθηκαν και επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις της νέας Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου. Στη συνέχεια συμμετείχαν σε σύσκεψη στην οποία παρευρέθησαν οι Ανώτατοι Αξιωματικοί αλλά και στελέχη της Αστυνομίας από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων και την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

Στη διάρκεια της σύσκεψης ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης αναφέρθηκε στα πρώτα θετικά αποτελέσματα που έχει η λειτουργία της Υποδιεύθυνσης, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με την εξάρθρωση ομάδων που πραγματοποιούσαν κλοπές, διαρρήξεις, διακίνηση ναρκωτικών καθώς και την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης μέσω του αεροδρομίου του νησιού.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επαγγελματικών κλάδων και φορέων του νησιού, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αυξημένη παρουσία της αστυνομίας που τόσα χρόνια, όπως είπαν απουσίαζε, και τα θετικά αποτελέσματα που έχει η μέχρι στιγμής λειτουργία της Υποδιεύθυνσης. Παρούσα στη σύσκεψη και η Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έστειλε πολλαπλά μηνύματα αναφερόμενος σε τροχαία δυστυχήματα που σημειώνονταν τα προηγούμενα χρόνια λόγω κακής συντήρησης οχημάτων, φθαρμένων ελαστικών, μη χρήσης ζώνης και κράνους από τους νεαρούς επιβαίνοντες. Ζήτησε από τους επαγγελματίες του χώρου να είναι πιο προσεκτικοί και τόνισε: «φιλοδοξούμε να μειώσουμε κι άλλο τα τροχαία ατυχήματα και να προστατεύουμε τις ανθρώπινες ζωές».

Κατέληξε σχετικά λέγοντας πως «η προσπάθειά μας για την πάταξη της παραβατικότητας θα είναι διαρκής. Και η υπόσχεσή μας και η δέσμευσή μας είναι ότι θα συνεχίσουμε έτσι, ούτως ώστε η Μύκονος μεταξύ των άλλων, να διαφημίζεται και για τις συνθήκες ασφάλειας του νησιού».

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την τήρηση της υπόσχεσης που έδωσε πέρυσι ενώπιον όλων σχετικά με την ίδρυση της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας στο νησί και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνδυασμό με την άρση των έκτακτων μέτρων που είχαν επιβληθεί για την πανδημία σημείωσε πως «η διαφύλαξη της διεθνούς εικόνας του νησιού αποτελεί καθήκον και υποχρέωση όλων μας και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Βεβαίως και η Πολιτεία με τις αρμόδιες αρχές οφείλει να εφαρμόσει τον νόμο και να προφυλάξει τη συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών από όσους προκρίνουν το πρόσκαιρο κέρδος από τη δημόσια υγεία και την προστασία του ονόματος του νησιού.».

Από την πλευρά του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης επεσήμανε ότι πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας, προκειμένου να λειτουργήσουν με ασφάλεια οι επιχειρήσεις στο νησί. «Ιδρύθηκε και λειτουργεί πλέον η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου με εμφανή ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα ως προς την πάταξη της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στο νησί. Στη σύσκεψη που προηγήθηκε και πραγματοποιήθηκε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του νησιού αναπτύχθηκε πλήρως ο επιχειρησιακός μας σχεδιασμός σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα  δόθηκαν σαφείς κατευθύνσεις στο προσωπικό μας τόσο για την τήρηση των μέτρων για τον COVID-19 όσο και για την αυστηρή εφαρμογή των ελέγχων με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.», είπε. Τέλος, κάλεσε όλους τους τοπικούς φορείς να συμβάλλουν στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων ώστε από κοινού γρήγορα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Αναλυτικά η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη:

«Πριν από λίγο πραγματοποιήσαμε σύσκεψη, παρουσία του Δήμαρχου του κ. Κουκά. Συνοδεύομαι από τον Αρχηγό της Αστυνομίας τον Αντιστράτηγο κ. Καραμαλάκη και επισκεφτήκαμε τη νέα Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου.

Μια υπηρεσία, η οποία φιλοδόξει, σχεδιάζει και πραγματοποιεί επιχειρήσεις, προκειμένου να εφαρμόσει το κράτος του νόμου και του δικαίου στη Μύκονο.

Αυτή τη στιγμή υπηρετούν στη Μύκονο 186 αστυνομικοί εκ των οποίων οι 152 είναι μόνιμοι εδώ.

Σας θυμίζω ότι πέρυσι το αντίστοιχο χρονικό διάστημα εδώ υπηρετούσαν μόνο 60, ένα μικρό Αστυνομικό Τμήμα.

Και χαίρομαι ως αρμόδιος Υπουργός μαζί με τον Αρχηγό που οι κάτοικοι και οι φορείς της Μυκόνου, πλέον, αισθάνονται ότι η αστυνομία είναι παρούσα, εφαρμόζει τους νόμους και πατάσσει το έγκλημα οδηγώντας στη Δικαιοσύνη όλους εκείνους που παρανομούν συστηματικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ήδη τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους τους τομείς της ασφάλειας, από την τροχαία η οποία καθημερινά βεβαιώνει παραβάσεις για όλους εκείνους που δεν τηρούν τον Κώδικα Οδικής ασφάλειας.

Σας θυμίζω ότι πέρυσι χάθηκε ένα κορίτσι, μια Ιταλίδα από ένα δυστύχημα.

Καθημερινά γίνονται παρά πολλά ατυχήματα από διάφορες αιτίες, είτε λόγω μέθης είτε από ακατάλληλα οχήματα, είτε από ακατάλληλη οδήγηση.

Σημασία έχει ότι φέτος φιλοδοξούμε να μειώσουμε στο ελάχιστο τα τροχαία ατυχήματα και να προστατεύουμε τις ανθρώπινες ζωές, όπως επίσης γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη Διεύθυνση Ασφαλείας του νησιού, η οποία καθημερινά εξιχνιάζει κλοπές και ληστείες και αποτρέπει όλους αυτούς που εγκληματούσαν για πολλά χρονιά στο νησί να συνεχίσουν να παρανομούν σε βάρος των επισκεπτών και των κατοίκων της Μυκόνου.

Η προσπάθεια μας θα είναι διαρκής. Η σχέση των ανθρώπων της αστυνομίας με τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, τους φορείς και τους κατοίκους είναι άριστη. Και η υπόσχεσή μας και η δέσμευση μας είναι ότι θα συνεχίσουμε έτσι, ούτως ώστε η Μύκονος, μεταξύ άλλων, να διαφημίζεται και για την ασφάλεια στον χώρο ευθύνης μας.

Ένα άλλο ζήτημα το οποίο συζητήσαμε εδώ σε αυτή τη σύσκεψη, ήταν το θέμα της πανδημίας.

Η Μύκονος είναι ο πιο εμβληματικός προορισμός, τουριστικός προορισμός στη χώρα.

Αυτή τη στιγμή λόγω και της πανδημίας δέχεται μεγάλη πίεση με πολυπληθή παρουσία επισκεπτών, σε μια χρονιά που όπως ξέρετε πρέπει να εφαρμόζονται μια σειρά μέτρων που αποτρέπουν τη διάδοση της πανδημίας.

Θέλω να πω ορισμένα πράγματα πολύ σαφή όπως ακριβώς έκανα πριν από λίγο με τους φορείς και τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης στο νησί.

Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν διανύουμε ένα κανονικό καλοκαίρι.

Και για τον λόγο αυτό πρέπει να έχουμε πολύ γρήγορα αντανακλαστικά.

Γιατί είμαστε σε μία μάχη, μία μάχη που εξελίσσεται καθημερινά με έναν εχθρό που είναι παρών και ταυτόχρονα αόρατος.

Όποια στρατηγική και να ακολουθήσει κανείς, όποια στρατηγική θέλει να υλοποιήσει κανείς, σε επίπεδο επιχείρησης, το σημείο αφετηρίας και το ζητούμενο έχει μία παραδοχή, τη δημόσια υγεία.

Το ζητούμενο είναι το ύψιστο αγαθό και αυτό θα προφυλάξουμε και θα διαφυλάξουμε με κάθε θυσία. Αυτό είναι η δημόσια υγεία.

Θα ήθελα να πω, απευθύνοντας μία πολύ μεγάλη έκκληση σε όλους, ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και να προστατεύσουμε τους επισκέπτες, τους εργαζόμενους και τους κατοίκους.

Δεν χαροποιεί κανέναν αυτή η κατάσταση όμως προέχει, επαναλαμβάνω, η δημόσια υγεία.

Η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση, κάνει ότι κάνουν όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες και τα μέτρα τα οποία αποφασίζονται και τα μέτρα τα οποία εφαρμόζονται, εφαρμόζονται με βάση πάντα τα επιδημιολογικά κριτήρια και τις εισηγήσεις των ειδικών.

Και όλοι πρέπει να τηρούμε υπεύθυνα τα μέτρα χωρίς εκπτώσεις, μόνο με αυτό τον τρόπο θα επανέλθουμε το γρηγορότερο δυνατό στην κανονικότητα.

Πρέπει να λειτουργούμε με υπευθυνότητα με ατομική αλλά και συλλογική ευθύνη.

Με αυτό τον τρόπο οι επιχειρηματίες της Μυκόνου, η τουριστική βιομηχανία της χώρας, θα δείξει ωριμότητα προς τις αγορές και θα προφυλάξουμε το brand name της Μυκόνου.

Η τουριστική κίνηση στη Μύκονο φέτος φαίνεται ότι εξελίσσεται πάρα πολύ δυναμικά.

Ήδη αυτή τη στιγμή Ιούνιο και Ιούλιο τα στοιχεία δείχνουν ότι στο αεροδρόμιο της Μυκόνου οι αφιξαναχωρήσεις είναι της τάξεως του 90% των μεγεθών του 2019.

Αυτό σημαίνει ότι προσεγγίζουμε όλο και περισσότερο να φτάσουμε στο μέγιστο που είχαμε φτάσει κάποτε, που ήταν το έτος 2019.

Αυτό λοιπόν είναι μία ευτυχής εξέλιξη.

Κόντρα στις Κασσάνδρες, κόντρα σε ότι διάφοροι προσπαθούσαν με διάφορους τρόπους να διαψεύσουν.

Η Μύκονος λοιπόν αυτή τη στιγμή πλησιάζει ξανά στα μεγέθη επισκεπτών του 2019.

Αυτό όμως πρέπει να το διαφυλάξουμε και για να το διαφυλάξουμε πρέπει να εφαρμόζουμε τα μέτρα.

Προέχει η δημόσια υγεία και στη συνέχεια είναι βέβαιο ότι όποιος επισκέπτεται τη Μύκονο θα είναι ευτυχής για τις μέρες της παραμονής του εδώ.

Στο μέτρο όπου όλοι εμείς οι επιχειρηματίες η αυτοδιοίκηση και το Κράτος φροντίζουμε καθημερινά να εφαρμόζουμε με ευλάβεια τα μέτρα, έτσι ώστε αυτή η κανονικότητα να συνεχιστεί μέχρι το φθινόπωρο και να κλείσουμε μία εξαιρετικά καλή τουριστική χρονιά.

Ευχαριστώ πολύ.»

Ερώτηση σχετικά με τη διοργάνωση πάρτι σε βίλες.

«Αυτό είναι μία δυσχερής και δύσκολη δουλειά. Συνεργαζόμαστε με όλους τους τοπικούς φορείς και την αστυνομία.

Η αστυνομία κάνει μία τεράστια προσπάθεια. Ήδη την Κυριακή το βράδυ επέβαλε και άλλα πρόστιμα. Θα εισηγηθούμε περαιτέρω αλλαγές στη νομοθεσία, έτσι ώστε να είναι ευχερέστερη η εξεύρεση, ο εντοπισμός και η τιμωρία όσων διοργανώνουν πάρτι σε βίλες.

Και πιστεύω ότι πλησιάζοντας κάθε μέρα στην κανονικότητα, όλο και περισσότερο, αυτό το φαινόμενο δεν θα υπάρχει.

Ευχαριστώ πολύ.»

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ KYKLADIKI.GR

Τώρα όλες οι ειδήσεις του kykladiki.gr στο Google News.

Share196Tweet123Share49

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνάντηση – Συζήτηση με γονείς στη Νάξο με θέμα: “Εφηβεία και Εξαρτήσεις”.

Συνάντηση – Συζήτηση με γονείς στη Νάξο με θέμα: “Εφηβεία και Εξαρτήσεις”.

by Αίθουσα Σύνταξης
20/03/2023
0

Το Κέντρο Πρόληψης "Θησέας Κυκλάδων" διοργανώνει συνάντηση - ανοικτή συζήτηση με γονείς στη Νάξο με θέμα: "Εφηβεία και Εξαρτήσεις", θα...

Ο Guardian ανακαλύπτει τις επτά κορυφαίες ελληνικές παραλίες στην Ευρώπη

Ο Guardian ανακαλύπτει τις επτά κορυφαίες ελληνικές παραλίες στην Ευρώπη

by Αίθουσα Σύνταξης
20/03/2023
0

Οι ταξιδιωτικοί συγγραφείς της εφημερίδας επέλεξαν να συντάξουν μια λίστα με τις «καλύτερες αμμουδιές» της ηπείρου. Top 40 Παραλίες Από φλαμίνγκο-ροζ παραλίες...

Τήνος- Η Παναγία της Τήνου σε Βρετανική τουριστική ιστοσελίδα

Τήνος- Η Παναγία της Τήνου σε Βρετανική τουριστική ιστοσελίδα

by Αίθουσα Σύνταξης
20/03/2023
0

«Επισκεφθείτε την εκκλησία της Παναγίας της Ευαγγελίστριας», αναφέρει μεταξύ άλλων σε η βρετανική τουριστική ιστοσελίδα wanderlustchloe.com η οποία σε εκτενές...

Σαντορίνη: Ευθανασία σε γαϊδουράκι που ανεβοκατέβαινε 588 σκαλιά με παραμορφωμένο πόδι

Σαντορίνη: Ευθανασία σε γαϊδουράκι που ανεβοκατέβαινε 588 σκαλιά με παραμορφωμένο πόδι

by Αίθουσα Σύνταξης
20/03/2023
0

Το καταφύγιο ζώων Santorini Animal Welfare Association - SAWA αποχαιρέτισε τον Τζέιμι, όπως ήταν το όνομά του, με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook,...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Συνάντηση – Συζήτηση με γονείς στη Νάξο με θέμα: “Εφηβεία και Εξαρτήσεις”.
  • Ο Guardian ανακαλύπτει τις επτά κορυφαίες ελληνικές παραλίες στην Ευρώπη
  • Τήνος- Η Παναγία της Τήνου σε Βρετανική τουριστική ιστοσελίδα
  • Σαντορίνη: Ευθανασία σε γαϊδουράκι που ανεβοκατέβαινε 588 σκαλιά με παραμορφωμένο πόδι
  • Αμοργός- «Ταξίδεψαν» με το « Ένα φτερό» τα παιδιά του νησιού
  • Άνοιξη και πάλι με 20άρια
  • Φ. Φόρτωμας: «Στήριξη της νησιωτικότητας στην πράξη η χρηματοδότηση των Δήμων Σίφνου και Τήνου»
ADVERTISEMENT

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ζητούνται καμαριέρες για άμεση πρόσληψη
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ζητούνται καμαριέρες για άμεση πρόσληψη

by Αίθουσα Σύνταξης
13/03/2023
0

Ζητούνται καμαριέρες για άμεση πρόσληψη Ζητούνται καμαριέρες για άμεση πρόσληψη για 6ημερη απασχόληση σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες των Κυκλάδων για...

Read more
Νάξος: Ζητείται υπάλληλος γραφείου για λογιστήριο
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ζητούνται housemen-καθαριστές σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες των Κυκλάδων για τη σεζόν 2023

by Αίθουσα Σύνταξης
13/03/2023
0

Ζητούνται housemen-καθαριστές σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες των Κυκλάδων για τη σεζόν 2023 Ζητούνται housemen-καθαριστές για άμεση πρόσληψη για 6ημερη απασχόληση...

Read more
Καθηγητής κιθάρας παραδίδει μαθήματα, κλασικής ηλεκτρικής, ακουστικής κιθάρας και θεωρητικών μουσικής
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Καθηγητής κιθάρας παραδίδει μαθήματα, κλασικής ηλεκτρικής, ακουστικής κιθάρας και θεωρητικών μουσικής

by Άλεξ Γεωργαντάς
23/02/2023
0

Καθηγητής κιθάρας παραδίδει μαθήματα, κλασικής ηλεκτρικής, ακουστικής κιθάρας και θεωρητικών μουσικής Καθηγητής κιθάρας παραδίδει μαθήματα, κλασικής ηλεκτρικής, ακουστικής κιθάρας και...

Read more
Κυκλαδική

Copyright © 2022 ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ Ε.Ε. Επικοινωνία: 2285024681 info@kykladiki.gr

ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

No Result
View All Result
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
    • Άνδρος
    • Αμοργός
    • Ανάφη
    • Αντίπαρος
    • Ίος
    • Κέα
    • Κουφονήσι
    • Κύθνος
    • Μήλος
    • Μύκονος
    • Νάξος
    • Πάρος
    • Σαντορίνη
    • Σέριφος
    • Σίκινος
    • Σίφνος
    • Σύρος
    • Τήνος
    • Φολέγανδρος
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
    • Νότιο Αιγαίο
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Αγροτικά
    • Ακτοπλοΐα
    • Αλιεία
    • Ανάπτυξη
    • Εκπαίδευση
    • Εκκλησία
    • Ενέργεια
    • Κοινωνία
    • Κτηνοτροφία
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Περιβάλλον
    • Τεχνολογία
    • Τουρισμός
    • Υγεία
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Υπόλοιπα Αθλήματα
  • ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
    • Αφιερώματα
    • Zoom

Copyright © 2022 ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ Ε.Ε. Επικοινωνία: 2285024681 info@kykladiki.gr