Κίνηση “ματ” στις ακαδημίες του ο Πανναξιακός με τον προπονητή Νίκο Τζώτζιο

Ο Νίκος Τζώτζιος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Πανναξιακού, που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ακαδημιών του συλλόγου. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, με την ομάδα της Νάξου να ανακοινώνει αυτή τη συνεργασία.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Τζώτζιο Νικόλαο, ο οποίος θα αναλάβει τα τμήματα ακαδημιών ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Ο κ. Τζώτζιος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A, και Smartfootball επίπεδο 2 πιστοποιημένο από την καταλανική ομοσπονδία με πολυετή εμπειρία σε ακαδημίες και αναπτυξιακά δίκτυα των μεγαλύτερων ελληνικών συλλόγων. Εξειδικεύεται στις μικρές ηλικίες, καθώς και την τακτική ανάλυση, με σπουδές από το Barça Universitas της ποδοσφαιρικής ομάδας BARCELONA.

Η συνεργασία με την κ. Τζώτζιο προέκυψε από το κοινό μας όραμα και τους κοινού στόχους που έχουμε, όσον αφορά την έναρξη ενός νέου project, για τη δημιουργία μιας πρότυπης ακαδημίας, η οποία πέραν της διδασκαλίας του ποδοσφαίρου στους νεαρούς αθλητές, θα έχει ως στόχο τη διαπαιδαγώγησή τους, την ένταξη των παιδιών σε ένα υγιές κοινωνικό σύνολο και την μεταλαμπάδευση των αθλητικών αξιών και ιδεωδών.

Ξεκινώντας από τις μικρότερες ηλικίες, με σύνθημα «πρώτα το παιχνίδι», θέλουμε τα μικρά παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, να αγαπήσουν το παιχνίδι και να κατανοήσουν ότι το σημαντικότερο στοιχείο του παιχνιδιού είναι η χαρά του και όχι η νίκη.
Στα αγωνιστικά τμήματα, θα εφαρμόζονται σύγχρονοι μέθοδοι προπονητικής και θα δοθεί μεγάλη βάση στην τακτική ανάπτυξη των νεαρών αθλητών, μέσα από πρωτοποριακές μεθόδους και αναλύσεις παιχνιδιών με όλα τα σύγχρονα μέσα.

Μέσα από ένα ισχυρό αίσθημα κοινών αρχών και αξιών, δημιουργούμε για το μέλλον, επενδύουμε στα παιδιά μας.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά 17:00-19:00 στη Λέσχη του Πανναξιακού Α.Ο. στο Δ.Α.Κ. Νάξου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα.

Παραβατός Γιάννης – 694 5159993
Πολυχρονακος Γιάννης – 693 7027203
Θεοδοσίου Δημήτρης – 6946502510

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs