Ι. Μαργαρίτης : Την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού γιορτάζουμε, τη δύναμη της φωνής νησιών μας!

” Την φετινή  Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού γιορτάζουμε, τη δύναμη της φωνής νησιών μας! Aυτό είναι το δικό μας μήνυμα, ” αναφέρει με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook ο Έπαρχος Νάξου & Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης – Υδατοδρομίων – Κρουαζιέρας– Ακτοπλοΐας – Αερομεταφορών Κυκλάδων, Ιωάννης Μαργαρίτης και τονίζει ότι η φετινή πολύ καλή τουριστική σεζόν αποτυπώνει την επίμονη και συστηματική δουλειά των νησιωτών και των επαγγελματιών του κλάδου.
Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή του Ιωάννη Μαργαρίτη εδώ :

 

Την φετινή  Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού γιορτάζουμε, τη δύναμη της φωνής νησιών μας! Aυτό είναι το δικό μας μήνυμα.

Όπως είπε και ο Περιφερειάρχης μας Γιώργος Χατζημάρκος, είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ανάτασης. Ένα μήνυμα που ήρθε με την επίμονη δουλειά των νησιωτών και έχει τη συνέχεια που εγγυάται η αφοσίωση και η αποφασιστικότητα τους.
Το φετινό καλοκαίρι με τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών από όλο τον κόσμο μας έδειξε (και μας θύμισε) ότι ο τουρισμός είναι η κινητήρια δύναμη ευημερίας για τα νησιά μας καθώς και τους τομείς που υστερούν και χρήζουν οργανωμένης και δομημένης ανάπτυξης.
Η σωστή αποτίμηση της σεζόν, η μελέτη των θετικών, αλλά και μη, αξιολογήσεων από τους επισκέπτες, τα ταξιδιωτικά γραφεία & τους επαγγελματίες του κλάδου θα μας βοηθήσει να ακολουθήσουμε την ταχύτητα ανάπτυξης του τουρισμού.
Όπως είπε και ο γενικός γραμματέας του UNWTO Zurab Pololikashvili,: «Η ανθρώπινη επιθυμία του καθενός να ταξιδέψει, είναι καθολική, γι ‘αυτό ο τουρισμός πρέπει να είναι ανοιχτός για όλους. Πρέπει επίσης να είναι διαθέσιμα σε όλους, τα πολλά κοινωνικά και οικονομικά οφέλη που φέρνει ο τουρισμός.
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs