ΙΝΣΕΤΕ : Αύξηση στις αεροπορικές αφίξεις και στα έσοδα τον Αύγουστο

Σημαντική αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων στη χώρα μας σημειώθηκε την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2019, όπου καταγράφηκαν 15,8 εκατομμύρια διεθνείς αεροπορικές αφίξεις, παρουσιάζοντας αύξηση 3,7% ή επιπλέον 556.000 επιβάτες, σύμφωνα με την έκθεση του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ).

Ειδικότερα για τον Αύγουστο του 2019, οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις που κατεγράφησαν ήταν αυξημένες κατά 4,4%, κάτι που μεταφράζεται σε επιπλέον 160 χιλιάδες επιβάτες, σε σχέση με τον Αύγουστο του 2018.


Ο Επιστημονικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ κ. Άρης Ίκκος αναλύει στη ραδιοφωνική εκπομπή “Αποχρώσεις” τις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις τουριστών στη χώρα μας σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία από τα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας, αναφέρει τα συμπεράσματα της έκθεσης και για τις αφίξεις στα περιφερειακά αεροδρόμια,τα στοιχεία για τις οδικές αφίξεις αλλά για το πως διαμορφώθηκαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2019.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΡΗΣ ΙΚΚΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΕΤΕ

ΑΡΗΣ ΙΚΚΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΕΤΕ Σημαντική αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων στη χώρα μας σημειώθηκε την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2019, όπου καταγράφηκαν 15,8 εκατομμύρια διεθνείς αεροπορικές αφίξεις, παρουσιάζοντας αύξηση 3,7% ή επιπλέον 556.000 επιβάτες,σύμφωνα με την έκθεση του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ). Ειδικότερα για τον Αύγουστο του 2019, οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις που κατεγράφησαν ήταν αυξημένες κατά 4,4%, κάτι που μεταφράζεται σε επιπλέον 160 χιλιάδες επιβάτες, σε σχέση με τον Αύγουστο του 2018. Ο Επιστημονικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ κ. Άρης Ίκκος αναλύει στη ραδιοφωνική εκπομπή "Αποχρώσεις" τις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις τουριστών στη χώρα μας σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία από τα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας, αναφέρει τα συμπεράσματα της έκθεσης και για τις αφίξεις στα περιφερειακά αεροδρόμια,τα στοιχεία για τις οδικές αφίξεις αλλά για το πως διαμορφώθηκαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2019.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 7. November 2019

ΑΡΗΣ ΙΚΚΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΕΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.