Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων: Πρωτοβουλία ενημέρωσης στα σχολεία για τον covid-19

Πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων για την πανδημία.  Προχώρησε σε επικοινωνία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Κυκλάδων ώστε να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα διαδικτυακών ενημερώσεων σε όλες τις σχολικές δομές των Κυκλάδων για τη διαχείριση της πανδημίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητοί μας συμπολίτες, Κάτι σημαντικό που μάθαμε στην πανδημία είναι ο ουσιαστικός ρόλος των εκπαιδευτικών στην συνέχιση της καθημερινότητας.

Με την έναρξη των σχολείων, πολλά εξαρτώνται από τους εκπαιδευτικούς για να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά θα μπορούν να εκπαιδευτούν σε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον, αλλά και να αναπληρώσουν γνώσεις και ικανότητες που μπορεί να έχουν χαθεί.

Οι εκπαιδευτικοί, γνωρίζοντας τα επιστημονικά δεδομένα, θα μπορούν να προστατεύσουν τους ίδιους και τους μαθητές τους. Πρέπει να είναι ενήμεροι για ψευδείς πληροφορίες και μύθους σχετικά με το COVID-19 που τροφοδοτούν φόβους και στιγματισμό. Οι μαθητές πρέπει να κατανοήσουν τί επιβάλλεται ώστε να μπορούν να ακολουθούν τους κανόνες και τις οδηγίες.

Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να ακούνε τις ανησυχίες και τις ιδέες των παιδιών και να τις απαντούν με τον κατάλληλο για την κάθε ηλικία τρόπο. Είναι σημαντικό να συζητιούνται οι διαφορετικές αντιδράσεις και να γίνεται κατανοητό ότι αυτές είναι φυσιολογικές αντιδράσεις σε μία αφύσικη και πρωτόγνωρη κατάσταση. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Unicef, τα Υπουργεία για την υγεία και την εκπαίδευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs