Θ. Πλεύρης : Έως 31/3 η αναστολή υγειονομικών- Εκτός ΕΣΥ εάν δεν εμβολιαστούν

Σημεία από την ομιλία του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη στη συζήτηση στη Βουλή για τη ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του Σχεδίου Νόμου: «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 και την προστασία της Δημόσιας Υγείας και άλλες επείγουσες διατάξεις».

Οι υγειονομικοί που θέλουν να βρίσκονται στο ΕΣΥ καλούνται το ερχόμενο τρίμηνο να πάρουν μία απόφαση: Αν θα εμβολιαστούν ή αν δεν θα εμβολιαστούν και θα θέσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους εκτός του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των γιατρών, νοσηλευτών και υγειονομικών πρέπει να συνεχιστεί και γι’ αυτό στο πρώτο άρθρο είναι η παράταση μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022, ανακοίνωσε στη Βουλή, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Ο κ. Πλεύρης εξήγησε πως η πανδημία δείχνει ότι ο συγκεκριμένος εμβολιασμός είναι απαραίτητος και γι’ αυτόν τον λόγο εξετάζεται από την κυβέρνηση εάν αυτοί που θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους ως γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό υγειονομικό προσωπικό στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι.

Άρα, όσοι βρίσκονται τώρα σε αναστολή, πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας θα πρέπει να να γνωρίζουν ότι όσο διαρκεί η πανδημία θα παραμένουν σε αναστολή, όμως, επιπλέον εξετάζεται- και μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα ολοκληρωθεί- ότι μπορεί να μην υπάρξει άλλη τέτοια δυνατότητα παράτασης και αναμονής από το Κράτος, αλλά θα πρέπει να εμβολιαστούν, διαφορετικά δεν θα μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ξεκαθάρισε ότι όσοι θα θέλουν να βρίσκονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας καλούνται αυτό το τρίμηνο που έρχεται να πάρουν μία απόφαση: Αν θα εμβολιαστούν ή αν δεν θα εμβολιαστούν και θα θέσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους εκτός του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs