Θα έχει δεύτερο γύρω με τα ΜΑΤ στην Τήνο;

in ΚΥΚΛΑΔΕΣ/Τήνος

Του Λάμπρου Δεμερτζή

Εικόνες που αμαυρώνουν το νησί εκτυλίχθηκαν χθες στο νησί της Τήνου με τους κατοίκους από τη μια μεριά να προσπαθούν να εμποδίσουν τις μπετονιέρες να περάσουν και από την άλλη δυνάμεις της αστυνομίας να κλείνουν το δρόμο στους Τηνιακούς.

Ευτυχώς επικράτησε η λογική και δεν υπήρξαν επεισόδια, καθώς μετά από λίγη ώρα οι μπετονιέρες  αποχώρησαν, δίνοντας την εντύπωσης μιας Πύρρειος νίκης για τους κατοίκους απέναντι στις Ανεμογεννήτριες.

Εκεί και ο δήμαρχος του νησιού ΓΙάννης Σιώτος, ο οποία ανάφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο  Facebook.

Δυστυχώς οι ανησυχίες μας επιβεβαιώθηκαν και το νησί μας ζει πρωτοφανείς στιγμές. ΜΑΤ παρατάσσονται εναντίον δημοτικών συμβούλων και πολιτών. Απαγόρευση κυκλοφορίας που με όλο το σεβασμό παραπέμπει σε άλλες εποχές… Τελικά είναι τόσο μεγάλα τα συμφέροντα;
ΥΓ: Είμαι γέννημα θρέμμα Τηνιακός, νομικός και οικογενειάρχης. Ως πολίτης και ως Δήμαρχος θα ήθελα να απευθυνθώ προς την Αστυνομική Διεύθυνση: όταν ζητάμε κατά την τουριστική περίοδο περισσότερη αστυνόμευση υπάρχει έλλειψη προσωπικού… όταν όμως πρέπει να εξυπηρετηθούν επιχειρηματικά συμφέροντα, όλα καλά

 

Έπαρχος Τήνου Νατάσα Δεληγιάννη – Άσπρου
Είμαστε όλοι εδώ! Άνθρωποι κάθε ηλικίας, για να στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα μας για την προστασία της Τήνου από τις ανεμογεννήτριες. Με μία κραυγή αγωνίας για την καταστροφή του περιβάλλοντος, για το μέλλον του νησιού μας και γι’ αυτό που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*