Η Σαντορίνη το καλύτερο νησί στην Ευρώπη για τους πλούσιους ταξιδιώτες

Η Σαντορίνη αναδείχθηκε το καλύτερο νησί στην Ευρώπη για το 2021 κατά τα ένατα ετήσια βραβεία Leisure Lifestyle Awards της έκδοσης Leisure Lifestyle Edition του μηνιαίου περιοδικού για τα επαγγελματικά ταξίδια και τα ταξίδια αναψυχής Global Traveler.

Η Σαντορίνη διακρίνεται στην κατηγορία καλύτερου νησιού στην Ευρώπη για όγδοη συνεχή χρονιά στα βραβεία Leisure Lifestyle, τα οποία θα απονεμηθούν σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου, στο Kimpton Monaco στην Ουάσιγκτον.

Τα βραβεία προέκυψαν έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό στους αναγνώστες του από τις 14 Δεκεμβρίου του 2020 έως τις 30 Απριλίου του 2021, θέτοντας ερωτήσεις σχετικά με τους καλύτερους προορισμούς και εταιρίες στις κατηγορίες αναψυχής, πολυτέλειας και lifestyle στα ταξίδια.

Το περιοδικό διαβάζουν σχεδόν 550.000 αναγνώστες και συντίθενται κυρίως από ταξιδιώτες υψηλών εισοδημάτων οι οποίοι ταξιδεύουν συχνά από και προς τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με την έρευνα MediaMark Research (Gfk MRI), οι αναγνώστες του περιοδικού έχουν μέσο όρο περιουσίας στα 2 εκατ. δολάρια και το 50% εξ αυτών είναι διευθύνοντες σύμβουλοι και ιδιοκτήτες εταιριών. Οι αναγνώστες αυτοί πραγματοποιούν κατά μέσο όρο εννέα πτήσεις εσωτερικού κάθε χρόνο και το 93% ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό (11 ταξίδια την τελευταία τριετία) κυρίως στην πρώτη θέση και την business. Πάνω από το 55% μένουν σε τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία, για 60 διανυκτερεύσεις κατά μέσο όρο τη χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.