Η Σαντορίνη ξεπερνά τα όρια του τουριστικού κορεσμού ;

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Δήμαρχος της Σαντορίνης Νίκος Ζώρζος προειδοποιούσε συνεχώς τα τελευταία χρόνια ότι το νησί βρίσκεται στο όριο του τουριστικού κορεσμού.

Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει και η έκθεση της Επιτροπής Μεταφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που είδε το φως της δημοσιότητας.

Η έκθεση αποτελεί καταπέλτη κατά των Ελληνικών Αρχών σχετικά με τον κορεσμό της Σαντορίνης και την αλλοίωση του χαρακτήρα και του κοινωνικού ιστού από την ανεξέλεγκτη καθημερινή ροή δεκάδων χιλιάδων τουριστών.

Για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος του νησιού ζητά μέσα από τις «Αποχρώσεις» τη λήψη μέτρων.

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό εδώ :

ΝΙΚΟΣ ΖΩΡΖΟΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΖΩΡΖΟΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣΟ Δήμαρχος της Σαντορίνης Νίκος Ζώρζος προειδοποιούσε συνεχώς τα τελευταία χρόνια ότι το νησί βρίσκεται στο όριο του τουριστικού κορεσμού. Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει και η έκθεση της Επιτροπής Μεταφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που είδε το φως της δημοσιότητας. Η έκθεση αποτελεί καταπέλτη κατά των Ελληνικών Αρχών σχετικά με τον κορεσμό της Σαντορίνης και την αλλοίωση του χαρακτήρα και του κοινωνικού ιστού από την ανεξέλεγκτη καθημερινή ροή δεκάδων χιλιάδων τουριστών. Για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος του νησιού ζητά μέσα από τις «Αποχρώσεις» τη λήψη μέτρων.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 30. Januar 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top