Η Παγκόσμια Αθλητική Διοργάνωση που φιλοξενείται στην Ίο

Στους απαιτητικούς ρυθμούς των επαγγελματικών αθλητικών διοργανώσεων ανταποκρίνεται πλέον η Ίος, όπως αποδεικνύει η ανακοίνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Volley Ios 1-Star World Tour, που θα διοργανωθεί στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων από 14 έως 16 Ιουνίου 2019 από την εταιρία Luxurios με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ενεργό υποστήριξη του Δήμου Ιητών.

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ιητών κ. Άντζελα Φάκου, το συγκεκριμένο γεγονός θα δώσει ώθηση στον τουρισμό, ωστόσο γενικότερα χρειάζεται να προβληματιστούμε, καθώς η γειτονική Τουρκία είναι πολύ ανταγωνιστική, όπως χαρακτηριστικά διαφάνηκε στην έκθεση του Βερολίνου ,όπου καταγράφηκε μείωση των προγραμματισμένων αφίξεων στην Ελλάδα για φέτος.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΝΤΖΕΛΑ ΦΑΚΟΥ –ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΟΥ

ΑΝΤΖΕΛΑ ΦΑΚΟΥ –ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΟΥΣτους απαιτητικούς ρυθμούς των επαγγελματικών αθλητικών διοργανώσεων ανταποκρίνεται πλέον η Ίος, όπως αποδεικνύει η ανακοίνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Volley Ios 1-Star World Tour, που θα διοργανωθεί στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων από 14 έως 16 Ιουνίου 2019 από την εταιρία Luxurios με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ενεργό υποστήριξη του Δήμου Ιητών. Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ιητών κ. Άντζελα Φάκου, το συγκεκριμένο γεγονός θα δώσει ώθηση στον τουρισμό, ωστόσο γενικότερα χρειάζεται να προβληματιστούμε, καθώς η γειτονική Τουρκία είναι πολύ ανταγωνιστική, όπως χαρακτηριστικά διαφάνηκε στην έκθεση του Βερολίνου ,όπου καταγράφηκε μείωση των προγραμματισμένων αφίξεων στην Ελλάδα για φέτος.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 7. Juni 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.