Η Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων ενισχύει τη νησιωτικότητα και τη γυναικεία ταυτότητα

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών «Οι Κόρες των Κυκλάδων» συμμετείχε στην εκδήλωση ενημέρωσης και δικτύωσης με τίτλο «Η Ισότητα των Φύλων: Η Κοινωνία των Πολιτών σε πρώτο πλάνο», την οποία διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας.

Σκοπός της εκδήλωσης όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών ” Οι Κόρες των Κυκλάδων” κ. Άννα Μαυρουδή, ήταν η ενημέρωση και η δικτύωση με τους φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών πάνω σε τρέχοντα και καίρια ζητήματα όπως η έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία τρόποι εξάλειψης της βίας, συνεργασίες και περαιτέρω δράσεις.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΝΝΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ "ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ"

ΑΝΝΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ "ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ"Η Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών «Οι Κόρες των Κυκλάδων» συμμετείχε στην εκδήλωση ενημέρωσης και δικτύωσης με τίτλο «Η Ισότητα των Φύλων: Η Κοινωνία των Πολιτών σε πρώτο πλάνο», την οποία διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας. Σκοπός της εκδήλωσης όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών " Οι Κόρες των Κυκλάδων" κ. Άννα Μαυρουδή, ήταν η ενημέρωση και η δικτύωση με τους φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών πάνω σε τρέχοντα και καίρια ζητήματα όπως η έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία τρόποι εξάλειψης της βίας, συνεργασίες και περαιτέρω δράσεις.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 7. Januar 2020

ΑΝΝΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ “ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ”

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.