Η Ομάδα Αιγαίου δίπλα στους κατοίκους της Ίου

Χειμερινή Αποστολή ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του 50μελούς κλιμακίου της Ομάδα Αιγαίου – Omada Aigaiou, το πρόγραμμα του οποίου περιελάμβανε ιατρικές εξετάσεις διαφόρων ειδικοτήτων, την ομιλία της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Πνευμονολογίας κας. Παρασκευής Κατσαούνου, τα εγκαίνια της ράμπας αυτόνομης πρόσβασης ΑμΕΑ στην θάλασσα και τέλος με την ευκαιρία της παρουσίας του, την απονομή τιμητικής πλακέτας στον χάλκινο Ολυμπιονίκη Αντώνης Τσαπατάκης .

Πιο συγκεκριμένα:
· Την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9/10, ιατροί έντεκα (11) ειδικοτήτων, τηρώντας τα οριζόμενα για την ασφαλή διεξαγωγή εξετάσεων, σε συνεργασία με το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, προέβησαν στην εξέταση περίπου τριακοσίων (300) κατοίκων όλων των ηλικιακών ομάδων.
· Το Σάββατο 9/10 έγιναν τα εγκαίνια της ράμπας αυτόνομης πρόσβασης ΑμΕΑ στην θάλασσα, η οποία αποτελούσε δωρεά της Ομάδας Αιγαίου, μετά το πέρας της οποίας, ο Δήμος Ιητών απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 100 μέτρων πρόσθιας κολύμβησης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.
· Ομοίως το Σάββατο 9/10, στην αίθουσα «Παπαπέτρου», πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Συζητώντας τυχόν ανησυχίες για τον εμβολιασμό» με ομιλήτρια την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πνευμονολογίας κα. Παρασκευή Κατσαούνου.

Ο Δήμος Ιητών θα ήθελε να ευχαριστήσει:
· Για μία ακόμη φορά την Ομάδα Αιγαίου και τα μέλη του κλιμακίου, που αποτελούσαν την συγκεκριμένη αποστολή, αφενός γιατί επέλεξαν ως αποκλειστικό προορισμό της χειμερινής τους αποστολής την Ίο, αφετέρου για την συνολική προσπάθεια και τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν, φέροντας επιτυχώς εις πέρας έναν μεγάλο αριθμό εξετάσεων, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα που διασφάλισαν την υγεία εξεταζόντων και εξεταζόμενων.
· Όσους στήριξαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την συγκεκριμένη δράση και συγκεκριμένα το προσωπικό του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών για τον προγραμματισμό των ραντεβού και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ίου για την συνδρομή τους, και τέλος
· Όσους παρακολούθησαν την ομιλία της κας. Κατσαούνου και φυσικά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους κατά την διάρκεια της τελετής εγκαινίων της ράμπας αυτόνομης πρόσβασης ΑμΕΑ στην θάλασσα και της απονομής τιμητικής πλακέτας στον Ολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη.
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs