Η Νάξος στους καλύτερους προορισμούς του κόσμου, σύμφωνα με το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό της Ελβετίας

Μια νέα διάκριση απέσπασε η Νάξος ως αποτέλεσμα των προγραμματισμένων δράσεων τουριστικής προβολής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό της Ελβετίας Imagine Magazin αφιέρωσε έξι σελίδες στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μετά από φιλοξενία ταξιδιωτικού συντάκτη το καλοκαίρι, με πρωτοβουλία του Δήμου και της Επιτροπής Τουρισμού και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, του Συλλόγου Ενοικιαστών Οχημάτων Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, καθώς και πολλών επαγγελματιών.

Στη συνέχεια, η Νάξος συμπεριλήφθηκε σε λίστα με τους ξεχωριστούς προορισμούς σε παγκόσμια κλίμακα που δημοσιεύει κάθε χρόνο το ίδιο μέσο. Η δημοφιλής λίστα «Special Destinations» διαμορφώνεται σταδιακά σε όλη τη διάρκεια  του έτους, μετά από έρευνα των ταξιδιωτικών συντακτών του περιοδικού.

Σύμφωνα με το έγκυρο μέσο, η Νάξος παρουσιάζεται ως τον «πληρέστερο» προορισμό των Κυκλάδων που συνδυάζει πολλές διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Το μεγαλύτερο, πιο εύφορο και πράσινο κυκλαδίτικο νησί εντυπωσιάζει με τη φυσική του ποικιλομορφία, τις ατελείωτες αμμώδεις παραλίες, τα ορεινά τοπία, τη γαστρονομία, τα ειδυλλιακά χωριά, τα αρχαία μνημεία, τους μεσαιωνικούς πύργους και τις βυζαντινές εκκλησίες. «Η διαφορετικότητα σε κάθε γωνία της Νάξου αποτελεί και τη μοναδικότητα του προορισμού που μπορεί να ενθουσιάσει όλες τις κατηγορίες των ταξιδιωτών. Ενόψει μίας νέας τουριστικής περιόδου με πολλά αινίγματα, η Νάξος κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στα ποιοτικά φυσικά, πολιτιστικά, ιστορικά και γαστρονομικά της χαρακτηριστικά», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάξου & Μικρών Κυκλάδων,  Βαγγέλης Κατσαράς.

Δείτε εδώ τις σχετικές δημοσιεύσεις :

https://www.imaginemag.ch/category/special-destinations/page/2/

https://www.imaginemag.ch/category/special-destinations/page/3/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.